6 ani blogging aniversare happy valentine's day outfit constanta centrul vechi

6 ani minunați

Se pare că timpul a început să treacă din ce în ce mai repede. Uneori sunt chiar șocată de faptul că nu realizez când trec anii… 😱

Îmi aduc aminte că parcă mai ieri am împlinit 5 ani de blogging și țin minte că era o zi extrem de friguroasă când am ieșit la pozat, brrr! Nici ziua de azi nu este însorită, dar trebuie să înveselim noi fiecare zi pentru ca ea să devină specială.

Anul acesta m-am plimbat prin Centrul Vechi al Constanței și apoi am fugit repede la un ceai cald și niște chipsuri din cartofi cu sos de salsa pentru că înghețasem! Chiar dacă nu avem parte de o iarnă serioasă, încă este destul de frig în unele zile.
6 ani blogging aniversare happy valentine's day outfit constanta centrul vechi

Un nou design al site-ului

Ultimul an de blogging a fost probabil unul dintre cei mai plini din punctul meu de vedere! Am avut parte de o transformare pentru site și am decis să îi schimb și denumirea un pic așa că din Secretele Cărților a devenit Secretele Simonei. Doream să am o denumire mai generală care să semnifice mai bine ce găsesc cititorii pe acest site.

Cu toate că încă de aproape 5 ani am vorbit pe blog și despre alte lucruri în afară de cărți, mi-a luat destul de mult să pot trece la un nou nivel. Vreau să îi mulțumesc mult lui Bogdan pentru că m-a inspirat și m-a susținut în tot acest proces nebunesc. Până la urmă a ieșit totul foarte fain și munca cu zilele și nopțile și-a spus cuvântul. 😍
6 ani blogging aniversare happy valentine's day outfit constanta centrul vechi

Mai multe oportunități

Am simțit că în 2017-2018 am avut parte de mai multe ocazii interesante care mi-au permis să mă descopăr mai bine, să cunosc oameni faini, dar și să mă simt bine prin ceea ce fac. Colaborările, descoperirile despre lucrurile care îmi plac sunt doar câteva lucruri care au crescut, munca fiind mereu la baza a tot ceea ce se întâmplă aici pe site. 😌

Desigur că mereu vor fi diverse aspecte de pus la punct, dar momentan am evoluat bine și plănuiesc o evoluție și mai bună în următorul an. Sper sa îmi iasă și să revin cu impresii faine de tot!

În 2017-2018 am început să mă axez mai bine și pe partea de beauty, așa că veți vedea în continuare articole, dar și clipuri despre produse de frumusețe pe care le testez și care îmi plac. Cărțile încă sunt prezente, au apărut și mici dulcegării pe alocuri sau sesiuni foto de style în care vă prezint hăinuțele mele preferate și bullet journalul pentru organizare este foarte popular în rândul cititorilor așa că voi încerca să mă ocup și de el pe cât de mult posibil!

Am crescut și pe rețelele de social media și voi încerca să vin cu idei care să vă permită și vouă să vă antrenați cu mine în conversații și să aflu și eu mai multe despre voi, pasiunile și interesele voastre!

Vor urma multe lucruri interesante în acest an de blogging și sper să vă placă tot ceea ce reușesc să vă ofer. 😘
6 ani blogging aniversare happy valentine's day outfit constanta centrul vechi

Valentine’s Day Booties

Pentru că tot este Valentine’s Day, nu v-am uitat așa că vreau să vă urez o zi super faină și sper să vă simțiți iubiți și iubite! 😘😘😘  VD și Dragobetele sunt doar două mici ocazii când ar trebui să sărbătorim iubirea de cuplu, familie, prietenie.

Iubiți-vă cât mai mult în fiecare zi, ca și când ar fi ultima dată când o faceți! O să primiți și voi apoi aceeași afecțiune și fericirea și lucrurile bune nu au cum să nu se împiedice de voi!
6 ani blogging aniversare happy valentine's day outfit constanta centrul vechi

Blugi albastru vibrant

Revenind la outfitul meu, am ales să port ceva simplu, dar de efect, botinele roșii fiind cele care te duc imediat cu gândul la Ziua Îndrăgostiților. Sunt niște încălțări foarte drăguțe și le-am luat în preajma Crăciunului, dar de abia prin 2018 am început să le port! 😂😂 Nu de alta, dar vremea ploioasă sau prea rece parcă m-a făcut să vreau să protejez mai bine aceste botine simpatice.

Blugii îi am de mai mult timp, dar sunt de calitate bună. Au un material confortabil și culoarea lor mi se pare vibrantă și bună de purtat în orice anotimp. Observați că au și 2 tăieturi, una dintre ele fiind mai largă pentru că este în apropiere de genunchi și acolo s-a mai lăsat materialul.

Am găsit această pereche de blugi la Stradivarius și vreau să vă recomand acest magazin pentru că am sesizat că uneori au produse extrem de faine, la prețuri ok și de calitate bună. Blugii cumpărați de la ei, încălțămintea sau bluzele au fost mereu mulțumitoare. Desigur că le-am ales cu grijă, pentru că orice brand are o varietate de lucruri, mai mult sau mai puțin bune pentru purtător.

Geaca pufoasă neagră este din același magazin (o să faceți șoc, dar sunt îmbrăcată all Stradi 😂😂😂) și o port în zilele când nu este exagerat de frig sau mă asigur că mă îmbrac mai gros pe dedesubt. Este așa moale și o iubesc! Plus că are un aspect feminin și elegant.

Cămășuta în carouri este printre ultimele mele achiziții din același magazin. Au fost reduceri și am vânat mai multe lucruri despre care abia aștept să vă povestesc. Mi-a plăcut cum îmi venea această piesă vestimentară și am fost surprinsă că mi se potrivesc culorile ei. În față dispune de un volănaș simpatic și e realizată dintr-un material moale, confortabil. 😍

P.S.: Până și eșarfa este de la Stradivarius, ha ha ha! Mi-o luase mama mea cadou acum 1 an sau cam așa, cu o ocazie și îmi place mult că este destul de călduroasă, mare și materialul este moale. Imprimeul este interesant și chiar a fost lăudată de câteva ori.

CE AM PURTAT

Botine roșii STRADIVARIUS

Blugi albaștri cu rupturi STRADIVARIUS

Cămașă în cadouri cu volane și șnururi STRADIVARIUS

Geacă pufoasă cu blăniță neagră STRADIVARIUS

Eșarfă STRADIVARIUS

Beretă neagră cu floare mov HAND MADE

Gentuță mică verde MELI MELO

6 ani blogging aniversare happy valentine's day outfit constanta centrul vechi

Voi sărbătoriți Ziua Îndrăgostiților? În ce mod ați dori să o petreceți alături de cel drag? Sunt tare curioasă ce aveți plănuit. 😘
6 ani blogging aniversare happy valentine's day outfit constanta centrul vechi 6 ani blogging aniversare happy valentine's day outfit constanta centrul vechi 6 ani blogging aniversare happy valentine's day outfit constanta centrul vechi 6 ani blogging aniversare happy valentine's day outfit constanta centrul vechi 6 ani blogging aniversare happy valentine's day outfit constanta centrul vechi 6 ani blogging aniversare happy valentine's day outfit constanta centrul vechi