Sărbătorile de iarnă cu Yves Rocher

Bună, dragilor! Am ajuns deja în noul an și m-am gândit să vă vorbesc repejor despre produsele Yves Rocher pe care le-am primit fix înainte de sărbători. Cu toate că am mai chițăit despre ele pe contul meu de Instagram și chiar într-un clip cu favorite, nu doream să sar peste ocazia de a vă povesti despre niște arome minunate pe care le-am descoperit.

Prima gamă din colecția de iarnă este presărată cu tonuri faine fructate de berries. M-am bucurat nespus de mult în această perioadă de strugurelul de buze fructat numai bun pentru a-mi hrăni buzele, dar și de rujul lichid surpriză care are o textură cremoasă pe care nu poți să nu o iubești!

Cu toate că rujul lichid nu este rezistent la transfer, are o culoare intensă numai bună pentru iarnă și mi se pare că le oferă buzelor un aspect catifelat și prețios.

Următorul pe listă a fost parfumul Marvelous Berries care simt că mă împrospătează de fiecare dată când îl folosesc. Este de fapt o apă de toaletă fructată, cu note dulci-acrișoare care îți îmbie simțul olfactiv în orice moment.

Gelul de duș este cel care mă răsfață la baie și îmi oferă o atmosferă festivă iar crema de mâini v-o recomand cu mare drag pentru că hidratează mâinile în această perioadă când temperaturile scad.

Categoria cu produse ce au aromă de berries pot spune că e preferata mea, dar să nu credeți că nu m-am îndrăgostit și de colecția de iarnă cu vanilie. Recunosc că nu sunt fan al aromelor prea dulci, însă sunt momente în care îmi place să mă răsfăț cu mirosul de vanilie, atâta timp cât nu este într-o cantitate prea mare.

Balsamul de buze White Vanilla este un alt produs pe care îl folosesc extrem de des în această perioadă, fie ziua, fie înainte de culcare pentru a le oferi buzelor protecția de care au nevoie.

Laptele de corp este numai bun pentru sesiunea de pampering de după duș sau baie. Pielea devine mătăsoasă și miroase dulceag pentru mult timp.

Pentru igiena mâinilor, gelul de mâini este deliciul de pe chiuvetă la care apelez mai des decât la săpunul normal. Dacă vă plac aromele dulcegi, această gamă este numai bună pentru voi și probabil că găsiți promoții la aceste produse în perioada următoare.

Sunt curioasă dacă voi ați avut ocazia să testați aceste produse și care dintre ele v-a furat atenția. Eu iubesc balsamurile de buze și apa de toaletă fructată pe care îmi place să o aplic des pe încheietura mâinii ca să îi simt parfumul fain.😍😍😍

2018-01-02T22:48:17+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree