Ten întinerit și sănătos cu gama Elixir Jeunesse

Orice femeie își dorește să fie cât mai frumoasă și sănătoasă. De cele mai multe ori, pielea este prima care spune despre noi foarte multe. În multe situații poți deduce dacă o persoană doarme suficient, dacă mănâncă sănătos sau dacă are o viață activă numai dacă îi privești aspectul pielii.

Din fericire eu nu prea am avut probleme cu tenul meu, dar sunt momente când acesta mai capătă mici patchuri roșii sau când este mai uscat, indiferent de anotimp.

Nu folosesc multe produse pentru îngrijirea pielii, dar încetul cu încetul am înțeles că în unele momente chiar este necesar. Pe lângă cele 2-3 modele de creme pe care le-am tot folosit în ultimii ani, acum am o gamă nouă de produse pentru îngrijirea feței, de care m-am îndrăgostit!

Crema de zi Elixir Jeunesse

Este vorba despre colecția Elixir Jeunesse de la Yves Rocher despre care tot auzisem păreri bune. După ce testasem o mostră pentru crema de zi cu efect de reparare și anti-poluare, am fost extrem de bucuroasă când am primit o surpriză de la YR. Crema Elixir Jeunesse a devenit în ultimele săptămâni preferata mea și simt că nu o voi părăsi prea curând. 😃

Are un miros foarte plăcut, natural și este destinată pentru utilizarea pe timp de zi (eu am trișat uneori, am aplicat-o și seara!). Are o textură fină, foarte faină și nu trebuie să folosești o cantitate mare pentru a-ți hidrata tenul. Se absoarbe repede și lasă tenul extrem de mătăsos.

Ce am observat ca o mică bilă neagră, sunt situații când dacă am tenul destul de hidratat sau aplic o cantitate mai mare de produs, acesta se face “frecăței” pe față. Dacă ați pățit, știți la ce mă refer. Nu știu dacă este vorba de celule moarte de pe ten sau nu, însă nu este așa plăcut să pățești acest lucru. Din fericire, crema Elixir Jeunesse nu îmi face des această problemă așa că nu am nimic de obiectat.

Serul cu dublă acțiune

Alături de crema EJ, folosesc și serul care are același efect. Obișnuiesc să folosesc serul înainte de culcare, imediat după demachiere. Sunt situații când l-am aplicat și ziua, înainte de utilizarea cremei, dar nu cred că am nevoie de tot tratamentul prea des.

Serul este bun pentru femeile care au tenul normal sau combinat. Al meu este de cele mai multe ori normal, cu tente de uscăciune.

Menționez că acesta este primul meu ser pentru ten pe care îl folosesc și este foarte fancy să mă pot răsfăța cu pipeta simpatică ce mă ajută să aplic produsul pe față. Câteva picături puse ici colo, apoi masez ușor cu mâinile și aștept. În scurt timp, produsul se absoarbe și îmi lasă tenul catifelat și cu un miros proaspăt. 😍

Să nu uităm de demachiere

Demachierea este extrem de importantă, mai ales dacă obișnuiești să porți un machiaj de la o zi la alta. Sunt momente când machiajul nu va fi înlăturat din prima clipă așa că trebuie să insiști.

Pentru mine, revelația momentului în materie de produse de demachiat o reprezintă gelul micelar anti-poluare cu rol detoxifiant tot din gama Elixir Jeunesse. Îmi place la nebunie ambalajul produselor din această colecție și gelul demachiant nu este nici el mai prejos.

Se deschide ușor și mai apoi torn câteva picături de produs pe o dischetă demachiantă. Repet procesul în funcție de cât de încărcat este tenul meu de machiaj. La final mă pot bucura de o piele frumoasă și cu un miros plăcut.

Îmi place acest gel micelar pentru că înlătură rapid machiajul fără mari insistențe. Nu îmi irită ochii și dacă se întâmplă să îmi intre în ochi simt o vagă jenă, nu ceva puternic care să mă deranjeze.

Produsul conține extract de Aphloia și mă bucur că 93% dintre ingredientele lui sunt de origine naturală, nu are uleiuri minerale, silicon, coloranți și parabeni.

All in all, eu mă bucur să încep anul împreună cu aceste produse minunate care îmi fac tenul să fie cât mai hidratat și lipsit de grijile poluării de peste zi. Voi ați testat produsele? Care sunt preferatele voastre? 😊

2018-01-06T14:13:27+00:00

18 Comments

 1. Mihaela Curea January 13, 2018 at 5:37 pm - Reply

  Este atât de lăudată această gamă încât mă tentează și pe mine să o încerc.

  • Simona January 14, 2018 at 8:10 pm - Reply

   Poate vei avea ocazia să testezi produsele! 😃

 2. Oana January 13, 2018 at 5:50 pm - Reply

  Mi-a placut mult gama asta, iar serumul este minunat.

  • Simona January 14, 2018 at 8:10 pm - Reply

   Și mie îmi place serumul! E tare fain. 😍

 3. Denisa January 13, 2018 at 8:01 pm - Reply

  Imi place mult de tot gama aceasta de la Yves Rocher. folosesc si eu crema gel de ochi si imi place tare mult.

  • Simona January 14, 2018 at 8:11 pm - Reply

   Mă bucur că ai avut ocazia să testezi gama!! 😘😘

 4. Diana T. January 13, 2018 at 10:56 pm - Reply

  Am avut si eu crema si mi-a placut, insa nu m-a dat pe spate.

  • Simona January 14, 2018 at 8:12 pm - Reply

   Sunt curioasă ce creme îți plac mai mult. 😘

 5. Andra kat January 14, 2018 at 9:45 am - Reply

  Am auzit multe lucruri bune despre această gama. O voi incerca cu siguranta!

  • Simona January 14, 2018 at 8:12 pm - Reply

   Țin pumnii să ți se potrivească! 😘😘

 6. Camelia Covaci January 14, 2018 at 8:08 pm - Reply

  Pare faina gama asta “anti-poluare” de la Yves Rocher. Am mai citit despre ea lucruri promitatoare 🙂 In general, brandul acesta are cosmetice si produse de ingrijire bune.

  • Simona January 14, 2018 at 8:13 pm - Reply

   Și eu sunt mulțumită per total de produsele Yves Rocher, deoarece conțin multe ingrediente naturale. 😘

 7. Alice traveler January 14, 2018 at 8:52 pm - Reply

  Un ser din acesta as avea si eu nevoie inainte de culcare. Folosesc creme de noapte, dar parca as avea nevoie de mai mult.

  • Simona January 15, 2018 at 12:23 am - Reply

   Poate ai ocazia să folosești ceva de acest tip. 😘

 8. Debora Tentiș #farmacistonline January 15, 2018 at 12:34 am - Reply

  Le am și eu și urmează să le încerc. Acum chiar m-ai făcut curioasă, poate le deschid mai devreme 🙂

  • Simona January 16, 2018 at 12:10 pm - Reply

   Sunt curioasă care îți vor fi cel mai pe plac!! 😘 😘 😘

 9. Alexa Carmen January 15, 2018 at 9:25 am - Reply

  Am programata o plimbare prin magazine. Sigur voi cauta si aceste produse <3

 10. Simona January 16, 2018 at 12:11 pm - Reply

  Hi, hi!! Spor la cumpărături!! 😘😘😘

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree