Mașina de vânzări perfectă – 12 STRATEGII CHEIE

recenzie carte masina de vanzari perfecta 12 strategii cheie chet holmes editura publica
Gen: Dezvoltarea Afacerilor
Format: Broșată cu clapete
Număr de pagini: 400
Format: 205 x 145 mm
Data apariției: 2016 || Editura Publica

Sinopsis:
Chet Holmes a fost numit ,,cel mai mare expert in domeniul dezvoltarii afacerilor din America”. Si-a ajutat clientii sa-si spulbere atat competia, cat si propriile asteptari. Sfaturile sale incepeau cu un concept simplu: concentrati-va! in loc sa incercati sa aplicati 4 000 de strategii, concentrati-va neintrerupt doar asupra catorva aptitudini esentiale care fac cu adevarat diferenta in procesul de dezvoltare al afacerii voastre.Masina de vanzari perfecta va arata cum sa va rafinati si sa va consolidati toate aspectele afacerii, dedicand doar o ora pe saptamana fiecarei zone de impact pe care doriti sa o imbunatatiti. Exact cum un tenismen isi exerseaza doar reverul cateva ore bune pe saptamana pentru a-si perfectiona stilul de joc, si voi va puteti imbunatati in mod sistematic fiecare sector-cheie al afacerii. in aceasta carte, Holmes ofera cateva strategii pentru:- Management: instruiti-va angajatii sa lucreze mai inteligent, nu mai mult
– Marketing: deveniti vizibili in piata prin intermediul site-ului web, a campaniilor de promovare, a targurilor comerciale si a relatiilor publice
– Vanzari: perfectionati-va fiecare etapa a acestui proces lucrand la vanzari si nu doar in vanzari.Masina de vanzari perfecta va va aduce atat pe voi, cat si compania voastra pe calea spre succes si, mai important decat atat, va va ajuta sa ramaneti pe acest drum!

recenzie carte masina de vanzari perfecta 12 strategii cheie chet holmes editura publica
[RO] Mașina de vânzări pefectă este acea carte numai bună pentru a te impulsiona atunci când deții o afacere, fie ea la început de drum sau nu. Nu am citit multe cărți din categoria afacerilor, dar aceasta mi s-a părut destul de ineresantă.

Autorul oferă 6 pași pe care trebuie să îi urmezi pentru ca tu să îți poți manageria afacerile într-un mod cât mai benefic. Urmând acești pași vei reuși să fii mult mai productiv, îți vei organiza timpul mai bine și vei avea un randament mai bun alături de angajații tăi.

Consider că lipsa de timp este mereu problema pe care toți o avem în minte când vine vorba de orice, însă Chet Holmes ne demonstrează că de fapt organizarea timpului e de fapt buba oamenilor. În momentul în care organizezi niște acțiuni pe ore, zile sau săptămâni, vei avea numai de câștigat.

Când vine vorba de afaceri, întrunirea de ședințe săptămânale sau lunare va fi benefică, iar întrebările neimportante de moment nu îți vor mai consuma din timp, ci vor fi mai bine procesate până în momentul când toți angajații, șefii, etc. se strâng laolaltă în cadrul unei discuții elaborate.

În concluzie, pot să vă recomand cu mare drag această carte (o găsiți la Libris) dacă aveți nevoie de niște inspirație când vine vorba de afaceri, fie ele de o persoană, două sau o întreagă companie. Când simți că nu mai faci față la jobul tău (de orice natură), este o șansă mare ca organizarea timpului să nu fie pusă la punct.

P.S.: Este prima dată după foarte mult timp când mi-am permis să subliniez niște idei pe o carte. Probabil că voi mai face acest lucru în situații asemănătoare și cred că este de ajutor pentru a avea mereu evidențiate niște idei dintr-o carte. 😄 A fost un procest chiar simpatic.
recenzie carte masina de vanzari perfecta 12 strategii cheie chet holmes editura publica

[EN] Ultimate Sales Machine is a book that I’ve found quite interesting. It might be a good read if you are searching for some ideas that will boost up your business. The author, Chet Holmes, talks from experience and gives you 6 ideas that will give you the opportunity to valorify your time in a better way and to make your working hours as productive as possible.

If you are interested in some inspiration when it comes to a business, this book might be the right choice for you so go check it up! 😄

2017-12-19T12:02:02+00:00

One Comment

  1. Adrian Zarif April 8, 2018 at 8:22 am - Reply

    Simona, eu mereu subliniez și markez pe cărți ideile interesante pe care ulterior mi-aș dori să le regăsesc ușor la o simplă răsfoire. Pentru mine cărțile sunt un instrument de lucru și o sursă de inspirația, așa că vreau ca atunci când deschid o carte pe care am citit-o deja, ideile pe care le-am apreciat și cu care m-am asociat să îmi iasă la propriu în întâmpinare, fără ca eu să mai fiu nevoit să le caut. Cât despre vânzări, eu mă aștept ca ele să devină din ce în ce mai naturale, prin recomandare, așa cum faci și tu aici în postarea ta. Bravo !

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree