Cele mai frumoase inele de aur pentru iubita ta

Perioada sărbătorilor de iarnă este doar unul dintre momentele anului când poți surprinde persoana specială din viața ta cu un dar care să o fericească. Dacă simți că dorești să îi faci un cadou de neuitat iubitei tale de Crăciun sau de Revelion, o idee bună o reprezintă bijuteriile.

Dintre acestea, te poți orienta spre inele aur care sigur o vor face pe femeia din viața ta să se emoționeze și să devină fericită instant. Sunt o serie de inele de aur minunate pe care le-ai putea oferi în dar, dar am pentru tine o selecție a celor mai frumoase inele aur care pot fi oferite în funcție de sentimentul pe care dorești să i-l transmiți partenerei tale. Pe site-ul La Rosa vei găsi fix ceea ce cauți, multitudinea de modele permițându-ți să nimerești cel mai frumos cadou. Nu doar atât, dar reducerile din această perioadă te vor ajuta să salvezi niște bani și să îți întâmpini iubita cu alte mici surprize.

Dăruiește-i inima ta

Fie că te ști de mult timp sau nu cu partenera ta, îi poți arăta cât te mult o iubești într-un mod unic: dăruiește-i inima ta într-un mod metaforic, cu ajutorul unui inel de aur cu inimă în două jumătăți. Astfel, fiecare jumătate de inimă vă va reprezenta pe voi doi și va crea din acest dar unul special pe care ea îl va purta întotdeauna cu mare drag.

Movul misterios

Dacă iubita ta este o fire misterioasă și elegantă este aproape sigur să o dai pe spate cu orice inele de aur cu piatră mov. Movul profund al unui inel va semnifica misterul pe care îl are relația voastră și care vă apropie și mai mult unul de altul.

Roșul pentru multă pasiune

Atunci când vrei să îi oferi persoanei drage tale un cadou prin de pasiune, un inel care include roșu pe post de detaliu este un mod prin care îți poți transmite gândurile. În funcție de stilul prietenei tale, îi poți oferi acesteia fie un inel cu o piatră mai mică, fie unul cu una mare. Dacă dorești să faci cadou această bijuterie unei femei delicate, orientează-te spre un model mai minimalist: un inel mai subțirel, mai finuț, se va potrivi de minune.

 

Inelul de logodnă

Perioada sărbătorilor poate fi prielnică pentru a-ți cere iubita să devină logodnica ta. Ai avea șansa să îi oferi niște clipe de neuitat în această perioadă festivă iar cadoul pentru ea va fi pe lângă întrebarea ta magică și un inel frumos. Poți să te orientezi spre inele aur alb dacă partenera ta preferă tonurile argintii și chiar spre inele diamant pentru o cerere cât mai plină de extravaganță.

Auriu și argintiu pentru sclipiri de sărbători

Poate că unele femei preferă bijuteriile cât mai mici, cât mai finuțe, dar nu înseamnă ca iubita ta nu va iubi momentul când i-ai dărui un inel mai voluminos. Inelul Blossom este doar o idee de alegere pentru momentul când vrei să fii sigur că nu dai greș cu un cadou de excepție.

Combinația de două culori și detaliile cu pietre din cristale sunt doar puține motive pentru care partenera ta va iubi această bijuterie plină de strălucire. Primul impact va fi de neuitat așa că trebuie să te asiguri că reții expresia pe care o va face iubita ta.

Verde în ton cu bradul de Crăciun

Când oferi un dar în perioada sărbătorilor, este o idee bună ca acesta să fie în tematică fie prin formă, fie prin model, fie prin culoare. Astfel, poți alege inele diamant care să te ducă cu gândul la țurțurii de gheață, un model înflorat care să semene cu fulgii de nea sau inele aur alb care să fie în ton cu sclipirile zăpezii.

Pentru că femeile iubesc decorarea bradului de Crăciun și cadourile care se pun sub brad, îi poți pune acesteiea un dar special sub pom: un inel cu o piatră verde care să îi aminteasca pentru totdeauna de magia iernii petrecute alături de tine.

Oricare ar fi bijuteria pe care o alegi pentru cea de care nu te poți despărți ea o va aprecia cu siguranță, cadoul venind din partea ta cu mare drag. Nu are cum să nu fie luată prin surprindere având în vedere că cercetările pentru a alege o bijuerie vor fi extrem de apreciate.

2017-12-13T13:52:47+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree