Ești în căutarea unui cadou cu adevărat special? Pentru a impresiona o persoană dragă din viața ta, florile luate în dar sunt una dintre cele dese alegeri pe care un bărbat la face. Ca să fii sigur că îți îndrepți atenția către o floare care o va face extrem de fericită pe cea care o iubești, orientează-te spre gama largă de trandafiri criogenați online pe care o găsești la Maison d’Oro.

Aceștia îți pun la dispoziție multe flori, plante și aranjamente florale numai bune de trimis către o femeie pe care o apreciezi. De asemenea, ai ocazia să alegi produse pentru evenimente variate sau să îți completezi cadoul cu o jucărie de pluș, o sticlă de șampanie, torturi și chiar vaze.

Cei mai frumoși trandafiri criogenați în sticlă

Ca să fii sigur că alegi una dintre cele mai frumoase flori criogenate, ți-am pregătit idei ajutătoare din gama de trandafiri criogenați online de la Maison d’Oro.

  • clasicul roșu – dacă partenera ta este o fire romantică, îi poți oferi niște trandafiri criogenați în sticlă care să aibă o culoare pasională. Roșu este cea mai bună alegere și vei vedea fericirea din ochii femeii când îi dăruiești această floare. Fiind un cadou care rezistă până la 25 de ani, o să fie nemaipomenit să aibă o amintire specială de la tine.
  • trandafiri criogenați albastru electric – poți să te orientezi spre culori nonconformiste. Niște flori criogenate pe tonuri de albastru puternic pot lua ochii oricărei femei și acest dar va fi minunat pe post de decor în casă.
  • set trandafiri criogenați roz – optează pentru un set de 3 trandafiri bine conservați care sunt protejați de o cupolă frumoasă de sticlă. Fiind un set de flori care pot fi păstrați de-a lungul timpului în casă, acestă curtoazie va fi apreciată și considerată ca una plină de romantism și sentiment. Alături de acest set mai poți adăuga și un ursuleț plușat dacă vrei să îmbogățești anteția pentru parteneră.
  • cutie acrilică 9 trandafiri nemuritori – când bugetul îți permite, investiția într-un set floral nemuritor o va face extrem de feritiă pe aleasa inimii tale. Un set cu 9 trandafiri frumos aranjați într-o cutie acrilică transparentă îi va permite să vadă ani buni de zile darul de la tine.

Sunt o serie de flori criogenate pe care le poți alege pentru iubita ta, însă ar trebui să ții cont de gusturile ei când îi faci acest dar. Alege trandafirii în culoarea ei preferată, alege numărul lor în funcție de numărul ei norocos și nu uita să îi oferi într-o zi cu o însemnătate aparte, pentru ca ea să aibă o amintire minunată la care să revină mereu cu gândul.