Se apropie Crăciunul!

[RO] Bună, dragilor! Cum petreceți ziua de azi? Clipul de sâmbătă a apărut vineri ca o surpriză în ton cu ziua României. 🎁🎁🎁 Sunt curioasă dacă ați făcut ceva interesant ieri sau ce planuri aveți în acest weekend.

Pentru că luna decembrie este una extrem de festivă, am zis să o fac cât mai drăguță pentru a mă organiza mai bine de la o săptămâna la alta. Am căutat o serie de idei pe internet și m-am folosit de acestea pentru a realiza luna decembrie după placul meu.

Voi cum vă decorați agenda? Vă place cum mi-a ieșit mie? 😘😘

Christmas is coming!

[EN] Hey guys! How are you spending your day? I am curious if you have any interesting plans for this weekend. 🎁🎁🎁

Since december is a really festive month I wanted to decorate my bujo as cute as possible so I can organise myself better. I browsed the internet for many ideas and used the ones that are to my liking.

How did you decorate your planner? Do you like how mine turned out? 😘😘

Washi tape noi

[RO] De la LIDL profitasem de ocazia seturilor de washitapes așa că mi-am luat și eu unul, pe roșu. Este foarte frumos și mi s-a părut extrem de convenabil (cam 8 washi la 10 lei). Aveau și modele cu auriu sau verde, dar m-am abținut la acesta, he he! 🎁🎁🎁

[EN] From the LIDL local store I found a set of really good priced washitapes so I bought the model in red. They also had one in green and one in gold but I restrained myself not to buy more, he he! 🎁🎁🎁

BULLET JOURNAL 📔✍️ DECEMBRIE || Vine Crăciunul!