NYX Jumbo Eye Pencil Lavender

recenzie nyx jumbo eye pencil lavender

Baza pentru machiajul ochilor

Dacă obișnuiești să te machiezi, ar trebui să știi că un machiaj rezistent se poate obține cu o bază bună de machiaj. Pentru machiajul ochilor eu nu folosesc un primer însă am obișnuința de a folosi un creion de ochi sidefat peste care aplic mai apoi nuanțele dorite pe pleoape.

NYX Jumbo Eye Pencil în culoarea Lavender este creionul care cam de 1 an nu îmi lipsește din trusa de machiaj. Cu toate că are o consistență cam cremoasă, eu mă împac bine cu el chiar și pe timp de vară când pielea transpiră.

Îl aplic pe pleoapa superioară, sub ochi și uneori trec și de pleoapa mobilă, spre arcada ochilor, pentru că aplic fard și pe acolo. Când este cald, nu aplic foarte mult produs pentru că el are tendința de a rămâne în consistența lui cremoasă și se poate aduna în anumite zone. Cu toate acestea, să nu vă temeți pentru că nu este un produs care să se strângă în pliuri. Eu nu am avut experiențe neplăcute și îl folosesc aproape zilnic.

Nu este cel mai bun creion de ochi pe post de bază de machiaj însă mie îmi place și are o culoare fină, sidefată, care poate fi folosită cu orice tip de machiaj. ^_^

P.S.: în ideea de creion ca bază de machiaj: ador creioanele de la LOC (Love of Colours by Tati)! Păcat că al meu este pe terminate și nu i-am făcut poze ca să vă vorbesc despre el.

P.S.2: Știți ceva asemănător la noi pe piață? De preferat să poată fi folosit și ca un creion de ochi, fără a aplica fard apoi. Și să nu se adune în pliuri. 🙂

recenzie nyx jumbo eye pencil lavender

2017-10-04T11:18:46+00:00

2 Comments

  1. Andreea Theodora November 13, 2017 at 6:00 pm - Reply

    Ce curioasa m-ai facut de acest creion.

    • Simona November 13, 2017 at 6:03 pm - Reply

      Sper să ai ocazia să îl testezi. Este disponibil în multe nuanțe. 😘😀

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree