Gen: Afaceri Economie, Dezvoltare Profesională
Format: Broșată cu clapete
Număr de pagini: 352
Format: 200 x 130 mm
Traducător: Alexandra Pițirigă
Data apariției: 2017 || Editura ACT și POLITON

Sinopsis:
„Ryan este in parte Machiavelli, in parte Ogilvy si in intregime concentrat pe rezultate. De la American Apparel la campaniile linistite pe care le-a organizat, si pentru care nu a pretins sa fie recunoscut, acest tanar expert este arma secreta de care nu ai auzit niciodata.” – Tim Ferriss, autorul cartii 4 ore-Saptamana de lucru (The 4-Hour Workweek), bestseller New York Times„Sunt un manipulator media. Intr-o lume in care blogurile controleaza si denatureaza stirile, sarcina mea este sa controlez blogurile cat mai mult posibil.In cultura moderna…1. Bloguri precum Gawker, Buzzfeed sau Huffington Post controleaza agenda media.
2. Bloggerii sunt aserviti banilor, tehnologiei si termenelor limita.
3. Manipulatorii manuiesc aceste parghii pentru a modela tot ceea ce cititi, vedeti si priviti atat online, cat si offline.De ce dezvalui aceste secrete? Pentru ca sunt satul de o lume in care blogurile iau mita, oamenii de marketing ajuta la scrierea stirilor, jurnalisti nesabuiti imprastie minciuni si nimeni nu este responsabil pentru asta. Deschid cortina deoarece nu mai vreau ca oamenii sa fie pacaliti.Voi explica exact cum lucreaza mass-media in realitate. Ceea ce alegeti sa faceti cu aceste informatii depinde de voi.” – Ryan Holiday„O privire ascutita si deranjanta asupra realitatii lumii online.” – Kirkus Reviews

Știrile false și minciuna pot să îți aducă succesul

Când vine vorba de afaceri, orice om dorește să știe care ar fi cele mai bune practici pentru a avea succes. Dacă ai un blog sau lucrezi în mediul online și nu ai idei care ar putea să te promoveze, Ryan Holiday vine cu prezentări reale care l-au făcut să promoveze multe persoane.

Cu toate că promovarea unei afaceri ar trebui să se facă urmărind niște șabloane bine determinate, autorul cărții ne prezintă cum stă cu adevărat treaba în multe situații ale unor publicații de succes. Am descoperit mai multe detalii despre cum autorul a reușit să salte multe persoane prin minciuni.

Știrile false și minciunile, evenimente reale alterate, sunt metode aplicate de autor de-a lungul carierei sale. Desigur că aceste metode nu sunt oneste, dar sunt situații multe în care înșelăciunea și știrile neadevărate pot avea succes mare. Desigur, este nevoie de multă muncă și pentru a promova ceva în acest mod, dar oare ce este mai bine să alegi?

Ryan Holiday dezvăluie în Crede-mă, te mint! lucruri pe care le-a ascuns pentru mult timp. Cu toate că a fost o carte care se citește destul de repede și că am putut afla diverse aspecte despre bloguri, nu am simțit că am primit prea multe idei de ajutor pentru o afacere de succes. Sunt curioasă dacă voi aprobați o astfel de promovare când vine vorba de afaceri. 🙂

📸 Snap Studioart

 

Citate:

“Impostorul, șarlatanul, șovinistul și teroristul pot să înflorească numai unde publicul este lipsit de acces independent la informație. Însă în locurile în care toate știrile sunt la mâna a doua, unde toate mărturiile sunt incerte, oamenii nu mai reacționează la adevăruri, ci reacționează simplu la opinii. Mediul în care acționează nu reprezintă realitățile, ci pseudo-mediul reportajelor, zvonurilor și presupunerilor. Toată referința gândurilor ajunge să fie ceea ce afirmă cineva și nu ce ese de fapt. – WALTER LIPPMAN, LIBERTATEA ȘI ȘTIRILE”

“Niciun blogger nu vrea să scrie despre alt blogger care l-a făcut să nu dea bine.”

Puteţi găsi această carte la librăria online Libris! După cum majoritatea ştiu, pe site-ul Libris se pot găsi carti online, Libris fiind o librarie online ce oferă cititorilor accesul atât la cărţi în română, cât şi la carti in engleza. Puteţi găsi la această librarie aproape orice carte vă doriţi.