Comandă Libmag 📚 7 cărți pline de mistere

Recent am avut parte de o experiență foarte interesantă împreună cu cei de la Libmag. Dacă nu ați mai auzit de ei, vă anunț că Libmag este o librărie online care oferă doritorilor cărți din multe domenii. Prin căutările mele intense, am sesizat pe site atât cărți noi cât și cărți mai vechi. Wishlistul meu a început să crească, dar a trebuit să mă rezum la un anumit număr de cărți până la urmă. 😂

Întrucât aveam un voucher de 100 lei primit de la Libmag, am cercetat cărți care să se încadreze în această sumă și de care eram interesată. Cumva pot spune că am ales cărțile tematic, după cum urmează:

  • cărți polițiste
  • cărți scrise de autori japonezi
  • o carte extra 😄

În perioada rece a anului mă orientez și spre cărțile pline de mistere, cele polițiste, așa că nu puteam să ratez cărțile Agathei Christie. Am ales de la această autoare 3 cărți pe care nu le aveam: Crimă la vicariat, Nemesis și Misterioasa afacere de la Styles. Alături de acestea, a sosit și cartea Telefonul din bikini de Rodica Ojog-Brașoveanu, o autoare româncă ce m-a impresionat cu primele 2 volume din seria Melania Lupu. Abia aștept să mă apuc de citit!

Mult lăudatul Murakami își face mai bine simțită prezența în biblioteca mea. O să mă ocup prima dată de cunoscuta Pădurea norvegiana și mai apoi voi ajunge la Dans, dans, dans (despre care am aflat între timp că ar face parte dintr-un fel de trilogie, așa că va trebui să cercetez mai multe).

Ultima carte pe care mi-am luat este Povestea lui Despereaux de Kate DiCamillo, o lectură pe care o am pe lista mea de foaaaarte mult timp. Din păcate nu o prea găseam prin librării și nici în online, dar acum mă bucur că o pot citi! 😍 Am sesizat că pe Libmag au atât cărți mai vechi sau mai puțin căutate, cât și publicații mai noi.

Cum a decurs comanda

Comanda efectuată pe Libmag a decurs extrem de ușor. Orice nelămurire pe care o aveam a fost imediat rezolvată prin mail de cei de la librăria online.

După ce mi-am ales cărțile dorite (se adaugă fiecare carte în coșul de cumpărături cu ușurință), am ajuns la coșul meu. Aici se poate adăuga un voucher (în caz că aveți unul), se alege modalitatea de transport și se completeză datele necesare.

La comenzile de 100 lei beneficiezi de transport gratuit, lucru ce te poate scuti de taxele de transport. Coletul a fost livrat destul de repede (în jur de 2 zile lucrătoare parcă) și m-am bucurat să descopăr că toate cărțile primite erau în condiție bună și numai bune de lecturat!

All in all, sunt tare mulțumită de toată experiența cu cei de la Libmag și sper să te ajute și pe tine cărțile pe care le au spre vânzare. Prețurile mi s-au părut bune, lucru ce îți permite să mai salvezi niște bani atunci când plasezi des comenzi de carte sau când faci o comandă mai substanțială. 😅

2017-10-05T13:18:21+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree