Vrei sa fii in siguranta? Nu pleca niciodata in calatorie fara asigurare medicala!

Pentru cei care calatoresc foarte mult in fiecare an, fie ca este vorba despre o calatorie in interes personal, fie una in interes de afaceri, exista o asigurare medicala special conceputa pentru calatoriile in strainatate. Sunt multe motive pentru care ar trebui sa inchei o asigurare medicala, inainte de a pleca intr-o calatorie in strainatate, insa putini le cunosc sau le dau importanta. De aceea, iti punem la dispozitie cateva detalii esentiale pentru a te convinge ca si tu poti avea nevoie de ea.

Turistii si oamenii de afaceri care calatoresc frecvent sunt expusi unor riscuri la care nici nu se gandesc, atunci cand isi planifica calatoria. Chiar daca unele apar mai des deca altele, cum ar fi, spre exemplu, furtul sau pierderea bagajelor, exista si alte riscuri de luat in calcul. Cine s-ar gandi ca, in timpul practicarii unui sport de agrement, se poate rani destul de serios si ca o asigurare medicala ar fi fost, la momentul respectiv, o varianta foarte buna pentru a rezolva problema aparuta? Entuziasmul unei calatorii ne face sa uitam, adesea, de evenimentele  neprevazute, care pot aparea in orice clipa si pot strica calatoria intru totul.

Cei care calatoresc in locuri mai putin familiare lor trebuie sa fie pregatiti pentru orice s-ar putea intampla acolo. Spre exemplu, producerea unui accident si imbolnavirea reprezinta costuri pe care o asigurare medicala pentru calatorii in strainatate le poate acoperi. De asemenea, transportul medical de urgenta si cheltuielile de repatriere medicala sunt, si ele, incluse in acest tip de asigurare medicala. Cat despre varsta la care se poate incheia o astfel de asigurare, cea minima este de o luna, iar cea maxima este de 60 de ani, asa ca alege asigurarea GOTHAER, daca vrei sa te simti cu adevarat asigurat.

Pentru ca nicio calatorie nu ar trebui sa aiba loc fara distractie, aceasta trebuie sa fie o experienta placuta ce sa ramana o amintire de care sa te bucuri intreaga viata, iar nu ceva prin care nu ai mai vrea sa treci vreodata. Iata cateva dintre sporturile de agrement pe care le poti incerca fara teama de a se intampla ceva neplacut, daca stii ca ai incheiat o asigurare medicala de la Gothaer: calatorii cu balonul cu aer, baschet, paintball, skating, biliard, bowling, echitatie, fotbal, schi nautic, scufundari, tragere cu arcul, snorkeling, tir de agrement, volei, trageri cu arcul etc.

Timpul petrecut departe de casa trebuie sa fie unul de calitate, plin de clipe memorabile pe care sa le impartasesti cu prietenii, atunci cand te vei intoarce!

2017-10-04T09:56:47+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree