5 motive pentru care să participi la un curs de Business Analysis organizat de EDU EUPC

Analiza de Business este domeniul-cheie al oricărei organizații, fiind liantul dintre companie și clienți, și jucând cel mai mare rol în procesul de cooperare și dezvoltare al acestora. Așadar, indiferent de industrie – de la banking, telecom, IT și până la construcții sau ONG-uri – orice business are nevoie de o punte de legătură între cele mai importante dintre părțile implicate în modul de funcționare al companiei. Aici intervine, așadar, analistul de business, un adevărat „magician” care, pe baza unor analize amănunțite, recomandă organizației cele mai bune soluții pentru a prospera.

Însă și acești „magicieni” trebuie să pornească de undeva și, ca oricare alți specialiști, mai întâi se află la un început de drum. În plus, domeniul Analizei de Business este extrem de dinamic, astfel că solicită o formare continuă, dar și extrem de competitiv, întrucât tot mai mulți români vor să se specializeze în BA. Iar asta nu înseamnă decât că, mai nou, certificările internaționale fac diferența și în domeniul de Business Analysis din România.

De ce este importantă o certificare internațională?

Institutul International de Analiză de Business (IIBA) a publicat recent un rezumat al raportului privind salariile înregistrate în 2017, la nivel global, în domeniul Analizei de Business. Iar potrivit respectivului raport, certificările internaționale pot majora veniturile unui business analyst. În plus, aceste certificări au ajuns să fie un criteriu de selecție inclusiv la interviurile organizate de angajatorii din România.

Acestea sunt principalele două motive pentru care interesul pentru pregătirea formală și specializarea în Business Analysis cu scopul de a susține, mai apoi, unul dintre examenele de certificare internațională (CCBA/CBAP, PMI-PBA sau CPRE) reprezintă tot mai mult interes în rândul angajaților români din IT, construcții, finanțe, telecom și chiar organizații non-guvernamentale.

Pregătirea pentru obținerea certificării

Examenele pentru obținerea certificărilor internaționale nu sunt deloc ușore, astfel că este foarte importantă o pregătire temeinică, bazată pe o înțelegere logică a teoriei.

Iar cea mai bună metodă de a-ți asigura o astfel de pregătire și, de asemenea, promovarea examenului, constă în urmarea unui curs de analiză de business.

În plus, un astfel de curs te poate ajuta și în munca ta de zi cu zi, pentru a ține pasul cu cerințele pieței și pentru a-ți dezvolta cariera.

5 motive pentru care să alegi EDU EUPC

În România, singurul curs de pregătire în Analiza de Business, bazat pe tehnicile consacrate ale celebrei Barbara Carkenord – unul dintre fondatorii domeniului de BA la nivel internațional – este organizat de EDU EUPC! Mai mult, trainerul cursului este Victoria Cupeț, unul dintre pionierii analizei de business la noi în țară.

Iată 5 motive pentru care să alegi cursul Fundamentals of Business de la EDU EUPC:

  • Singurul curs de BA Foundations din România acreditat de către Institute of Leadership and Management UK;
  • Singurul curs de BA Foundations din România predat după metoda inovatoare a Barbarei Carkenord;
  • Ai șansa de a învăța după o metodă consacrată și de a înțelege cu adevărat fundamentele analizei de business;
  • Vei putea învăța de la un trainer care a participat activ la promovarea rolului de Analist de business în România;
  • Ai certitudinea că urmezi un curs aliniat la certificările internaționale în domeniu.
2017-10-31T23:30:56+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree