No Limits

Ce sunt limitele?

Nu o dată în viață m-am trezit că spun “nu pot să fac”, “nu știu să fac”. Din prima mi-am impus niște limite, înainte să încerc să fac un anumit lucru. De ce oare? De frică? Anxietate? Încăpățânare? În cazul meu, acestea ar putea fi niște motive, dar pe voi ce vă face să vă impuneți limite?

Putem să ne mințim și să spunem că un lucru, un om sau o anumită situație ne impune limite. De fapt, noi suntem cei care ne setăm limite. Nu înseamnă că toate lucrurile sunt ușor de obținut și că nu trebuie să ne zbatem. De multe ori vom întâlni piedici, dar contează mult ce facem și cum facem pentru a trece peste ele!!

*📸 Snap Studio 

Învață din greutăți

Greutățile pe care le întâlnim în viața de zi cu zi sau pe parcursul unui proiect pe care îl avem în minte vor fi întotdeauna prezente. Unele mai mici, altele mai mari, dar toate cu o singură menire: să ne învețe lucruri! Trebuie să învățăm din lucrurile care ne pun la pământ, din lucrurile care ne dau planurile peste cap și de la oamenii care nu ne plac.

Vom lua aminte doar de lucrurile care ne fac bine, care ne ajută să trecem la o nouă etapă și vom evita mai apoi lucrurile pe care le considerăm negative. Dacă nu vom reuși să le evităm, cu siguranță că vom ști cum să le facem față!!

Gândește-te înainte să spui “nu”

Când primești o oportunitate sau dorești să ca un vis pe care îl ai să devină realitate, ar trebui să te gândești puțin înainte să spui “nu”. Dacă spui nu înainte să analizezi posibilitățile pe care le ai pentru a face ceva nou sau a înfăptui ceva ce ți-ai dori, sunt șanse să pierzi multe lucruri. Când spui “nu” trebuie să fii mulțumit de decizia ta și să nu ai regrete.

CE AM PURTAT…

Tricou – KOTON | Blugi scurți – Stradivarius | Ruj – SEPHORA | Eyeliner – PUPA MILANO

2017-09-22T11:20:58+00:00

2 Comments

  1. Diana Lazar September 23, 2017 at 10:08 am - Reply

    Mi-a placut foarte mult articolul, pacat ca a fost cam scurt:*. Cu toții, deseori, ne punem în fata “deciziei” de a renunța inainte de a incepe un anumit lucru si uitam ca in momentul in care nu incercam deloc am pierdut din start, dar daca avem putina incredere in noi, oricât de mici ar fi sansele, ele exista, astfel că putem reuși. 😘

    • Simona September 23, 2017 at 10:26 am - Reply

      Diana, mă bucur că a fost pe gustul tău! Voi încerca să scriu mai mult data viitoare, însă acum parcă nu am avut îndeajuns de multă inspirație. 😂😂 Ai dreptate, încrederea în noi este unul dintre lucrurile care ne împiedică atunci când am putea face ceva nou. Dacă ne dorim ceva foarte mult și ne zbatem pentru a-l duce la bun sfârșit, este aproape imposibil să nu ne iasă ce dorim. Pupici! 😘😘

Leave A Comment