3 idei de cadouri business cu care sigur NU vei da gres

Cadourile business reprezinta o modalitate oficiala prin care iti poti arata recunostinta fata de seful tau sau fata de partenerii tai de afaceri. Fie ca te pregatesti sa oferi un dar aniversar, protocolar sau pentru a sarbatori o noua colaborare, cert este ca trebuie sa il alegi astfel incat sa transmiti mesajul potrivit.

Vrei sa oferi un cadou business, dar nu stii pentru ce sa optezi? Iti doresti sa il impresionezi pe cel care urmeaza sa il primeasca? Afla, in continuare, cateva idei de cadouri potrivite pentru a reusi ceea ce ti-ai propus.

Iata 3 idei de cadouri CORPORATE cu care vei reusi sa impresionezi:

1.Articole pentru birou

Un articol practic pentru activitatea pe care persoana in cauza o desfasoara la birou este, fara indoiala, unul dintre cele mai potrivite cadouri pe care le poti oferi.  Daca vrei sa ii transmiti acesteia faptul ca ii apreciezi munca si ca ii admiri profesionalismul, atunci ar trebui sa optezi pentru un laminator care sa ajute persoana respectiva – fie barbat sau femeie – sa isi pastreze toate actele si documentele intr-o stare impecabila. In acest sens, poti comanda de pe site-ul https://a4office.ro/categorie-produs/laminatoare/ un astfel de laminator cu care, fara indoiala, vei reusi sa impresionezi. Mai mult decat atat, daca vei alege un obiect pentru birou, vei demonstra ca si pe tine te caracterizeaza profesionalismul si ca iti doresti ca relatiile profesionale cu persoana respectiva sa continue.

2.Bauturi fine

O alegere excelenta atunci cand vine vorba despre cadouri business poate fi si un cos cu bauturi fine, care sa reflecte statutul persoanei careia i-l oferi. In orice caz, ar trebui sa eviti, pe cat posibil, sa ii daruiesti ceva impersonal, asa ca poti opta, pe langa sticla de vin sau de sampanie, si pentru o felicitare sau un card personalizate. Pentru a te asigura ca bautura pe care i-o oferi sefului sau partenerului de afaceri este de cea mai buna calitate, comanda online de pe http://www.vinexpert.ro/cadouri/ vinuri, sampanii sau spirtoase fine. Cu siguranta, un astfel de cadou cu o urare personalizata atasata te vor ajuta sa impresionezi.

3.Un set de scris

Aceasta reprezinta o varianta de cadou ideala pentru persoanele care sunt foarte atente la detalii. Drept urmare, daca persoana respectiva se incadreaza in aceasta categorie, nu ezita sa ii oferi un set de scris, cu stilouri si alte accesorii inedite. In mod cert, daca vei opta pentru un astfel de cadou, nu doar ca vei reusi sa impresionezi, dar vei dovedi si faptul ca te pricepi la oameni si ca ai reusit sa intuiesti cu ce fel de persoana ai de a face.

Asadar, iata care sunt cele mai potrivite cadouri pe care i le poti oferi unei persoane cu care colaborezi pe plan profesional.

2017-09-13T12:04:22+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree