recenzie eyeliner pupa milano vamp waterproof

Eyeliner rezistent la apă

Femeile știu foarte bine de lupta cu machiajul care nu rezistă pe parcursul zilei. Când vine vorba de rimel și eyliner, problema pare să fie și mai mare întrucât acestea riscă să ne curgă sau să ne lase pete inestetice din cauza pielii care transpiră.

Pe timp de vară, lupta este și mai mare din cauza căldurii care ne face să transpirăm și mai mult. Eyelinerul și rimelul sunt primele care sar în evidență atunci când încep să lase dâre inestetice. Ca să prevenim acest lucru, avem musai nevoie de produse waterproof, care să reziste condițiilor meteo sau ochilor sensibili care au tendința de a lăcrima.

Cu toate că am testat niște eyelinere de tip cariocă despre care știam că ar fi waterproof, toate ajungeau să se șteargă, mai ales în colțul ochilor unde făceam codița de tip pisică. Eyelinerul waterproof Definition Liner Vamp de la Pupa Milano este un cu totul alt exemplu.

recenzie eyeliner pupa milano vamp waterproof

Fie ploaie, fie cald, eyelinerul rezistă

Acest eyliner se aplică ușor pe pleoape cu ajutorul unei pensule mici de tip burețel și este extrem de rezistent la apă și alte condiții de umiditate imediat ce se usucă. Este un negru intens care se poate aplica pe pleoapa simplă sau pe deasupra fardului. Am testat ambele metode iar eyelinerul a fost de fiecare dată la fel de rezistent.

În funcție de metoda de demachiere aleasă (apă micelară, gel de curățare a tenului și apă caldă), produsul s-a curățat ușor într-un fel de fâșii. Nu este genul de eyeliner care când ia contact cu apa se întinde, ci se desprinde de pe piele asemenea unei pojghițe ca să fiu mai bine înțeleasă.

Eu sunt foarte mulțumită de acest eyeliner și îl tot folosesc de câteva luni bune. Se cam termină, așa că sper să reintre mai repede în stocul celor de la Pupa. Nu de alta, dar au fost reducerile de vară și multe produse s-au vândut ca pâinea caldă. Acest eyeliner este disponibil și pe alte culori (albastru, verde), însă eu tot unul negru îmi doresc pentru a obține o intensitate mai bună pentru ochii mei. ^_^

recenzie eyeliner pupa milano vamp waterproof