DM Sneaky Haul de Toamnă

Haul tomnatic DM

Cum s-a întâmplat recent să ajung prin DM și să iau câteva produse, am zis să vi le arăt și vouă. Aproape mereu când mergeam la DM voiam să vă prezint ce mi-am luat, dar nu apucam!! Nu știu ce s-a întâmplat de fiecare dată, dar am zis că acum este momentul să fac și eu un haul DM (pentru că oricum se poartă).

 • trend IT UP Ultra Matte Lip cream – nu am sesizat până acum gama trend IT UP, dar acum mi-a atras atenția prin câteva produse. Am zis să scap un pic portofelul și să iau 4 produse pentru a le testa. DM-ul se închidea, dar eu nu știam ce produs să iau mai repede la inspectat pentru că voiam musai să mai cumpăr una alta. 😂 Am descoperit un lip cream într-o nuanță rozalie care m-a atras. Mirosul dulceag a fost și el un plus așa că am zis să iau acest produs. Pot spune că nu îl voi folosi des în public pentru că eu aveam alte așteptări de la el. 😂😂 Scrie lip cream mare și clar, dar eu mă gândeam că este un ruj lichid mat care rezistă. De fapt este un lip cream care hidratează buzele și se cam mozolește pe față dacă nu ești atentă. UPS!
 • trend IT UP Ultra Matte Lipstick – de această dată am făcut alegerea bună. Rujul mate de la TIU este destul de rezistent și are o culoare genială! Eu îl combin des cu NYX Lingerie pentru că astfel rezistă mult mai mult pe buze.

 • trend IT UP elastic eye shadow – Al treilea produs TIU a fost un fard elastic pentru pleoape într-o nuanță alb sidefat. Este un fard finuț care se vede fain de tot la ochi. Dacă ai aplicat și o bază, se fixează excelent totul! 😉
 • trend IT UP metallic eye shadow – un al doilea fard pe care era aproape imposibil să nu îl vreau: este mov! Mi se spărsese fardul mov de la Pupa Milano (rip! – not my fault!) și am zis că varianta de la Trend IT UP poate e salvatoare. Și chiar a fost! Este un fard fain, o culoare perfectă și rezistă bine pe pleoape. Am avut senzația că mă ustură vag pe piele până se fixează cam 1 minut, apoi a dispărut senzația. Poate am o sensibilitate la produs, nu știu ce să zic, însă nu am avut probleme cu el până acum. P.S: era până în 15 lei!
 • pudra mozaic de la SHE Stylezone este o pudră pe care am mai folosit-o și am vrut să o cumpăr din nou pentru că mi se terminase. Este ideală pentru tenul meu și o pot folosi și pe post de bronzer pe alocuri. Nu are un sidef puternic, lucru ce îi oferă un plus!

 • Balea Handlotion Quirliger Kolibri – nu am testat multe produse Balea, dar mama mea a decis să luăm și o cremă de mâini care miroase foarte frumos! Recunosc că mirosul este un pic puternic și dulceag pentru preferințele mele, dar după o vreme acest miros se duce. Consider că această cremă hidratează destul de bine pielea și e utilă în sezonul rece când ni se mai crapă pielea.
 • creion nazal – am găsit și un creion nazal clasic, care miroase a mentă și alte uleiuri esențiale. Am probleme des cu nasul și un creionaș de acest tip mă mai ajută ca să respir mai bine.
 • luffa roz – pentru sesiunile de duș și baie mi-a luat un înlocuitor pentru buretele vechi care s-a rupt.

Cum vi se par produsele pe care mi le-am achiziționat? Eu sunt încântată cam de toate și sunt curioasă dacă voi ați testat aceste produse și ce recomandări Trend IT UP sau Balea aveți pentru mine. Pupici! 😘😘😘

2017-10-04T10:26:54+00:00

2 Comments

 1. Andreea Theodora November 13, 2017 at 5:59 pm - Reply

  Si eu folosesc aceea pudra ,este ok. 😘❤

  • Simona November 13, 2017 at 6:02 pm - Reply

   Mă bucur că este și pe gustul tău! Pupici!!😘😘

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree