Miros floral cu Daisy de Marc Jacobs

parfum daisy marc jacobs

My favourite scent

Niciodată nu am fost o fană a mirosurilor puternice, care îți mută nara din loc, mai ales când vine vorba de parfumuri. Mă bucur mult că de câțiva ani am descoperit un parfum care este fresh, floral și îmi permite să îl port cu plăcere.

Nu prea suport mirosurile puternice, parfumurile mult prea dulci, fie ele pe cineva din jurul meu sau pe hainele mele. Este chin pentru mine să nimeresc la cinema fix lângă o persoană dată cu o tonă de parfum. M-am mutat odată pentru a evita un miros deranjant de parfum și aș face-o din nou. Nu înțeleg cum unele femei (cel mai des la femei am întâlnit problema aceasta, dar nu exclud nici bărbații care scapă sticla de parfum pe ei) nu sunt deranjate de mirosurile puternice de parfum și de abuzul de acestea.

parfum daisy marc jacobs

Daisy, my love

Daisy de la Marc Jacobs are un parfum floral, fresh, discret și este preferatul meu pentru orice zi sau orice moment. Dimineața nu îmi place să folosesc orice tip de parfum, însă de Daisy nu mă pot despărți. <3

Unele persoane spun că fiind o apă de parfum cu un miros mai fin nu mai simt acest parfum după o vreme, însă la mine rezistă de fiecare dată. Chiar am primit aprecieri pentru modul în care miroseam, așa că deduc eu că parfumul își face magia. ^_^

Am mai avut și Daisy Dream, un alt parfum fain de care mă îndrăgostisem acum vreo 2 ani. Acela este un pic mai dulce și cred că se potrivește bine cu zilele de primăvară, când este încă un pic răcoare. Mi-aș dori să îl mai achiziționez pe viitor, însă Daisy este mereu cel de care nu vreau să mă dezlipesc.

Aspectul parfumurilor de la Marc Jacobs îmi atrage atenția de fiecare dată, însă tot după miros mă orientez atunci când aleg un parfum.

Vouă ce tipuri de parfumuri vă place să folosiți cel mai des? Voi încerca să vă prezint și alte parfumuri pe care le mai am, pe care le-am folosit și cum mi s-au părut. Am mai nimerit și alte parfumuri de care să fiu încântată, dar tot la Daisy am revenit de fiecare dată.

parfum daisy marc jacobs
parfum daisy marc jacobs

2017-09-11T11:53:43+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree