Cum îmi organizez portfardurile cu machiaj

cum imi organizez trusele cu machiaj makeup storage organization

Organizarea makeup-ului

Toate fetele care sunt iubitoare de makeup știu cât de problematică devine treaba atunci când se strâng prea multe produse de machiaj. Fie că ai o colecție mică sau mare de machiaj, sunt sigură că ai deseori probleme cu organizarea produselor tale.

Pot spune că am destule produse de makeup (unele provin și de la mama mea, iubitoare la rându-i de machiaj), însă nu am o colecție imensă, fapt pentru care nu am nevoie de un dulăpior cu sertare unde să le depozitez (nici că aș avea loc pentru un alt dulăpior 😅).

Vă invit să citiți cam care este metoda mea de organizare din acest moment și sunt curioasă dacă se aseamănă cu a voastră!

cum imi organizez trusele cu machiaj makeup storage organization

Cum mă organizez

Când vine vorba de organizare (și de multe alte lucruri în viață), nu consider că există o metodă corectă. Fiecare își organizează casa după buget, timp și după bunul plac. Legat de produsele de makeup, eu îmi țin cam toate rujurile într-un dulăpior cu sertare unde am și creme pentru îngrijirea corpului, plus alte lucruri cam dezorganizate.

Celelalte produse de machiaj se află de când lumea și pământul în diverse portfarduri mici sau portfarduri de machiaj mai mari. Nu vă imaginați cine știe ce SF-uri, gentuțe scumpe sau de la cine știe ce firme. Cu toate că am două portfarduri de la Miu Miu și Guess (venite cadou la seturi de parfumuri), restul pe care le-am avut sunt cumpărate din hypermarket-uri sau magazinașe de cartier.

Am decis să vă arăt și vouă noile mele portfarduri de organizare, numai bune pentru folosit acasă sau pentru travel. Sunt 3 la număr, au dimensiunile variabile, și față de tot ce am folosit eu, le consider foarte bine structurate și waterproof. Spuneam că nu am așa multe produse pentru înfrumusețarea chipului, așa că cele 3 gentuțe îmi sunt suficiente. 😊

cum imi organizez trusele cu machiaj makeup storage organization

Trusa mini de călătorie

Prima trusă care mi se pare extreeeem de utilă, este o trusă mică mov Kinzd în care îmi țin majoritatea fardurilor. Are o formă de tip penar, este foarte spațioasă și îmi place faptul că la interior are și un buzunăraș.

Este realizată dintr-un material care se curăță ușor cu o cârpă umedă și are un design simplu și elegant. Dacă obișnuiești să îți cari câteva produse esențiale de îngrijire în geantă, un portfard de acest tip te poate ajuta la organizare (încape chiar și mobilul în interior, o pereche de căști, șervețele și multe altele).

cum imi organizez trusele cu machiaj makeup storage organization

Trusa de machiaj mare (babană)

Cea de a doua trusă de machiaj de care aveam nevoie musai, este una mai mare. Aceasta are o culoare roșiatică și este o trusă de cosmetice Kinzd, foarte utilă, mai ales în momentele în care călătorești.

Fiind o trusă mai mare pentru cosmetice, am ales să pun în ea pudrele de ten, blushurile, pensulele, două creme pe care le folosesc cel mai des pe timp de zi, două palete de machiaj des utilizate, burețelul de machiaj, niște demachiante și alte lucruri.

Toate aceste produse pe care vi le prezint sunt printre preferatele mele și le folosesc cel mai des. Sunt multe produse de makeup care îmi fac cu ochiul prin magazine, dar știu că dintre ele puține mi s-ar potrivi cu adevărat. Mă abțin să dau banii pe ce consider că nu mă reprezintă, dar nu înseamnă că nu pic uneori și în cealaltă extremă! 😂

P.S.: Și această trusă este waterproof și are ca bonus un buzunar cu fermoar și două normale, numai bune pentru a te organiza cu succes!

cum imi organizez trusele cu machiaj makeup storage organization

Trusa medie pentru sticluțe

Ultima pe lista mea de favorite curente este o trusă medie Kinzd care are ca menire organizarea sticluțelor cu uleiuri. Voi recunoaște că nu am uleiuri pentru ten (decât câteva pentru aromaterapie), dar am o serie de produse care simt că s-au potrivit la fix în această trusă.

Dintre toate gentuțele menționate, cred că aceasta este cel mai bine organizată, având și numeroase compartimente utile. Are sloturi pentru 12 produse de tip sticluță și 2 auxiliare, iar eu le-am umplut cu următoarele: fond de ten (nu încape unul în model pătrat), anticearcăn, iluminatoare, produse pentru spâncene, bază de machiaj și rimel.

La mijlocul portfardului, mă pot bucura de un mini pouch în care să pun lucruri mai mărunte, precum ar fi ascuțitoarea, bețișoare de urechi sau creioane. Eu am ales să adaug aici eyelinere, un fond de ten care nu avea loc în altă parte și alte produse mini.

Pe fața și spatele gentuței mai sunt disponibile un locaș cu fermoar și unul cu închidere magnetică. Le simt ideale pentru adăugarea creioanelor pentru ochi, a mostrelor de machiaj sau al produselor care nu sunt voluminoase. Când gentuța este cam plină, nu poți îndesa în lateral multe produse (se înțelege de la sine).

cum imi organizez trusele cu machiaj makeup storage organization

My little secret: obsedată de organizare

La final de postare, voi recunoaște că sunt un pic obsedată de organizare. Nu înseamnă că nu veți vedea dezordine la mine (se întâmplă chiar des), dar îmi place să am lucrurile cât mai organizate, frumos aranjate, puse cumva într-un mod gândit și dacă se poate să arate totul și drăguț. 😃😍

Cred că organizarea spațiului în care trăim și a tuturor nimicurilor pe care le folosim de la o zi la alta ne poate elibera mintea și ne vom simți mai puțin stresați. Voi dezbate acest subiect pe viitor, dar până atunci aștept să îmi spuneți cum vă organizați produsele de machiaj. Aveți cumva dulăpioare cu multe sertare simpatice sau vă rezumați și voi la niște portfarduri de machiaj care să vă fie mereu la îndemână? 😇

cum imi organizez trusele cu machiaj makeup storage organization

2017-10-04T10:20:03+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree