bullet journal bujo septembrie september spread calendar

Cad frunzele

Se pare că a venit deja luna septembrie și nici nu știu când a trecut vara și timpul în general! Parcă sunt unele perioade când timpul parcă zboară iar altele când zilele trec extreeeem de greu. Eu sunt destul de bucuroasă că scap de zilele caniculare de vară, dar sper să nu fac cunoștință cu astenia de toaamnă. Până una alta, mă voi cuibări cu haine mai pufoase în timp ce îmi notez planurile în bullet journal.

Din câte v-am zis și ultimele dăți, nu prea mai schimb foarte multe în bujo. Am găsit o oarecare așezare care mă ajută momentan cu ceea ce fac, așa că I’m sticking with it! Pe viitor voi vedea ce se mai întâmplă.

bullet journal bujo septembrie september spread calendar

Stickere noi, pisicuțe, vrăbiuțe

Luna septembrie este una tare simpatică în sufletul meu și se pare că a ieșit drăguț și în bullet journal. Am folosit un art brush portocaliu, stickere cu pisicuța Marie din Pisicile Aristocrate și stickere cu vrăbii (toate recent achiziționate de la Jumbo).

Calendarul este și el destul de vesel în timp ce pisicuța se joacă pe pagina alăturată cu frunzele toamnei. Cele 3 chenare dedicate pentru Work, Personal și Colete au rămas, doar că le-am interschimbat ca să pot folosi un spațiu mai mare pentru Work. 😊

Pagina cu Bookhaul este încă prezentă, însă sunt tare curioasă ce și câte cărți vor răsări în bibliotecă în prima lună a toamnei. Eu zic că nu vor fi multe, dar mereu când zic așa mă înșel! 😂 Eu am pregătit din timp această postare (căci sunt la munte) și prevăd că vin cu 1-2 cărți din vacanță, pe post de amintire.

bullet journal bujo septembrie september spread calendar

Weekly spreadul

Weekly spreadul este destul de simpluț. Nu am avut timp și chef să mă complic, însă aș vrea un alt fel de așezare în pagină pe viitor. Să vedem ce mă va ajuta mai mult. Momentan mă rezum la frunzele verzi care îmi amintesc de zilele cu soare. 😊

Sper să vă placă aspectul lunii septembrie și sunt tare curioasă voi cât de creativi sau simpli ați fost în această lună. Aștept părerile voastre!!

bullet journal bujo septembrie september spread calendarbullet journal bujo septembrie september spread calendarbullet journal bujo septembrie september spread calendarbullet journal bujo septembrie september spread calendar

BULLET JOURNAL ✏️📔 Luna Septembrie