rochita roz frumoasa bestia beauty beast carte book popup

Visele devin realitate

Câteodată te gândești că visele devin realitate numai în poveștile cu prinți, prințese și creaturi fantastice. Acest lucru nu este deloc adevărat. Există, însă, o diferență între visele personajelor din povești și visele reale, ale noastre. Spre deosebire de multe personaje plăsmuite (sunt și excepții, desigur), noi trebuie să muncim pentru a ne transforma visele în realitate.

Dacă îți dorești ceva foarte mult, chiar dacă nu ai parte de susținerea celor din jur și de ajutorul nimănui, continuă să lupți. Nimic nu este imposibil atunci când te zbați și îți pui în minte care este scopul tău. Fie că este vorba de ceva minor sau de lucruri importante, care îți pot decide viitorul job, partenerul de viață sau stilul de viață, continuă să lupți pentru tot ce consideri că ți se potrivește.

rochita roz frumoasa bestia beauty beast carte book popup

Frumoasa și Bestia

Cu toate că nu pare extrem de relevant, o să mă consider eu “frumoasa” iar “bestia” va fi aspectul vechiului meu site. 😂 Știu că am muncit mult la vechiul design și la organizarea lui, dar erau multe aspecte care îl făceau o mică “bestie”.

Venise vremea să se transforme și el dintr-o bestie într-un prinț, să strălucească mai mult în timp ce îmi oferă locul unde pot împărtăși în continuare din secretele mele.

Este o schimbare destul de mare, dar, în același timp, tot eu sunt cea care scrie, ideile mele de până acum nu au plecat nicăieri, visele mele nu au luat nicio întorsură la 360°.

Vă voi povesti mai multe pe viitor despre ceea ce a implicat tot procesul de remodelare a siteului meu și vreau să îmi lăsați părerile voastre legate de noul design. Dacă sesizați ceva în neregulă, vă invit cu mare drag să îmi spuneți. 😄

rochita roz frumoasa bestia beauty beast carte book popup

CE AM PURTAT…

ROCHIE  – MOHITO | BALERINI – ZARA | CHOKER, BRĂȚARĂ – ALIEXPRESS | INELE – MELIMELO PARIS | BALSAM BUZE – SEPHORA | OJĂ, FARD, EYELINER – PUPA MILANO

rochita roz frumoasa bestia beauty beast carte book popup

Rochiță de poveste

Sunt sigură că poate v-ați întrebat care este treaba cu pozele din această postare și vreau să vă anunț că sunt șanse să mai vedeți lucruri asemănătoare pe viitor (nu că nu aș fi mai avut și până acum postări asemănătoare).

Am avut parte de o sesiune foto alături de 📸 Snap Studio în una dintre zilele călduroase de vară. Am purtat una dintre rochițele mele noi  de la Mohito (voi vorbi despre ea într-un clip) în timp ce am răsfoit una dintre cele mai frumoase cărți din colecția mea!

Este o carte 3D, de tip pop-up, denumită Beauty and the Beast. Este ilustrată cu măiestrie și fiecare set de pagini ascunde multe pasaje secrete, cina cu Frumoasa și Bestia, și grădini verzi nemărginite pline de farmec. Dacă vreți să impresionați pe cineva, o carte pop-up s-ar putea să fie o alegere minunată. Știu că cea cu Alice in Wonderland este, la rândul ei, minunată, așa că dacă sunteți fani ai poveștilor, știți cum le puteți face să devină realitate!

Sper să vă placă aceste poze și vă aștept cu mare drag să îmi lăsați comentarii (acum nu mai este problemă la widgetul acesta). Kisses! 😘😘😘

rochita roz frumoasa bestia beauty beast carte book popup

PARTICIPANȚII SESIUNII FOTO…

Rolul Frumoasei  – Simona | Rolul Bestiei – Fotograful  | Asistent – Cartea Beauty and the Beast

rochita roz frumoasa bestia beauty beast carte book popup rochita roz frumoasa bestia beauty beast carte book popup rochita roz frumoasa bestia beauty beast carte book popup rochita roz frumoasa bestia beauty beast carte book popuprochita roz frumoasa bestia beauty beast carte book popup