what's in my bag summer edition mohito

Ce se ascunde în geanta mea

După mult timp, câteva cereri și amânări repetate din partea mea, vă prezint un What’s in my bag, ediția de (final de) vară. Cu toate că geanta pe care o port poate fi diferită de la o zi la alta, de obicei port cam aceeași geantă pentru câteva săptămâni la rând. Dacă sunt nevoită să plec undeva pentru mai mult timp, atunci este probabil să iau cu mine o geantă mai mare pe care să o umplu până nu mai are spațiu liber deloc. Desigur, sunt necesare musai 2-3 cărți pe post de companioane de încredere. ^_^

În ultima perioadă am tot purtat gentuța bleo de la Mohito, pe care pusesem ochii acum câteva luni. Nu prea eram familiară cu acest magazin, dar acum am descoperit multe lucruri drăguțe la acest brand și sunt sigură că voi reveni des pe la ei (nu că nu aș fi făcut-o deja, ups!).

what's in my bag summer edition mohito

Gentuța bleo matlasată Mohito

Cu toate că nu mai este disponibilă în magazinele Mohito, puteți găsi ceva extrem de asemănător în Mohito: gentuța matlasată din piele ecologică, cu un aspect nițel lucios, pe culorile mov deschis, roz și negru. Eu mi-am ales-o pe cea bleo în detrimentul uneia roz pentru că găseam foarte greu gentuțe bleo. Era perioada cu ziua femeii cred și mama mea a fost dornică să îmi facă un cadou. Cam atunci am descoperit magazinul Mohito și deja îi dau prea des târcoale, mai ales acum cu reducerile astea (veți vedea soon un haul).

La început am sesizat că avea tendința să se murdărească un pic pe partea din spate, de la frecarea cu hainele, însă am tot purtat-o și am descoperit că acest lucru se întâmplă mult prea vag, iar gentuța este extrem de rezistentă și voioasă (nu s-a zgâriat, rupt, cu toate că materialul pare predispus la acest lucru).

Fiind o gentuță mică, spațiul este destul de limitat, însă este foarte de ajutor faptul că nu este compartimentată. Are un singur compartiment mare și un mic buzunăraș. În acest mod, poți căra cu tine lucruri mai late sau groase, fără probleme.

Veți vedea ce de nebunii am eu în această gentuță de care sunt foarte mulțumită! Rujuri, suportul textil pentru ochelari, portofelul mic, șervețele uscate și umede, un pieptene mic, un parfum de tip roll on, un descizător de scrisori în formă de mătură (wait, what? Harry Potter își zice cuvântul) și multe altele.

Dacă vă place clipul în care va prezint ce se află în geanta mea, voi reveni cu ceva de acest tip prin toamnă. Poate o ediție de toamnă sau ce se află în geanta mea de cititor ar veni la fix! 😀 Aștept detalii despre gentuțele voastre, ce modele vă plac și ce obișnuiți să cărați în ele. 😊

what's in my bag summer edition mohitowhat's in my bag summer edition mohito

What’s in my bag 👜 Ediția de vară 2017