stickere totoro pachet ambalaj cadou

Surpriză fluturească

Cu toate că a trecut ziua mea, încă am amintiri frumoase de atunci și mă bucur foarte mult de ele. Vă povesteam în postarea de ziua mea că în acest an am primit niște oje. Patru dintre ele sunt de la Melkior și mi-au plăcut foarte mult. Le-am tot folosit în ultimele 2 luni și mi se par potrivite stilului meu.

Ana s-a gândit să mă surprindă cu un cadou fain, așa că mi-a trimis un pachețel foarte frumos ambalat, dichisit cu o fundă și un fluturaș în relief.

pachet ambalaj cadou

Be Wild!

Înăuntrul pachetului s-au regăsit 3 tipuri de cadouașe minunate: multe stickere cu Totoro pe care le ador și parcă îmi e milă să folosesc din ele (dar deja le-am pus în folosință și sunt geniale!), 4 oje Melkior în varianta mini, numai bune pentru a-ți face o manichiură drăguță și un notebook colorat și plin de activități simpatice.

Chiar dacă am oje, stickere și carnețele, se pare că niciodată nu pot spune că este prea mult, mai ales când acestea vin pe post de cadou.

Ojele de la Melkior sunt super faine și mi-au plăcut culorile vesele și potrivite cu gusturile mele. Dacă am ocazia, o să discut mai mult despre ele sau poate fac o postare cu ojele mele preferate. 😃

Notebookul Colour Therapy conține pagini foarte interesante. Pot să îmi scriu ideile, să colorez diverse desene și să citesc citate inspiraționale. Este organizat pe culori și mi se pare foarte frumos. Din septembrie aș dori să încep să îl folosesc. M-am gândit că toamna este bună pentru noi începuturi așa că este o ocazie bună. Sper să îl pot folosi cât mai cu…folos. ^_^

Mi s-a părut un cadou foarte fain și nu puteam să îl las să treacă neobsevat, mai ales că a fost ambalat din inimă și ales cu sufletul. Voi obișnuiți să ambalați cadourile frumos și cu atenție sau nu prea dați atenție detaliilor?

stickere totoro oje melkiorstickere totoro oje melkior be wild
stickere totoro notebook colour me therapystickere totoro cadou pachet ambalaj