Rouge lip tint Sephora Mulberry

Buze de invidiat

Cred că orice fată și femeie și-a dorit cel puțin o dată în viață să aibă buzele pictate cu un ruj care să le pună în evidență feminitatea. Există numeroase glossuri, rujuri și te miri ce invenții care să ne picteze buzele, multe frumoase, multe hidratante însă nu multe rezistente pe buze.

Pentru ca buzele tale să arate cât mai bine, ar trebui să folosești un ruj nu doar cu o culoare frumoasă ci și cu hidratare și rezistență în timp. Cu toate că rouge lip tint-ul de la Sephora nu este prea hidratant, spre deosebire de alte rujuri rezistente, acesta nu usucă buzele.

Am primit cadou de la cei de la Sephora atât acest lip tinter cât și alte produse despre care v-am discutat acum ceva timp și sunt foarte mulțumită de el!

Rouge lip tint Sephora Mulberry

Mulberry vibes

Acest lip tinter poate fi aplicat în unul, două sau câte straturi dorești tu. Atunci când aplici o cantitate mai mică, buzele tale vor avea un aspect mai natural. Dacă întinzi cu grijă produsul pe buze, vei avea parte de un aspect final foarte fain.

Ce îmi place mie mult la lip tinterul acesta este faptul că oferă buzelor un aspect de invidiat. Le colorează frumos și culoarea rezistă pentru foarte mult timp. Poate prea mult timp! Are un miros parfumat și până și gustul produsului este dulceag. Cu toate acestea, nu recomand să îl gustați prea des. :))) Eu am pățit să nu las produsul să se usuce îndeajuns de mult, și l-am umezit cu limba pentru a-l întinde mai bine între buze. Mi-a rămas produsul pe limbă, omg! Nu degeaba se numește produs care pătează.

Cu toate că este un produs care pătează, scopul lui este acela de a păta numai buzele…voastre. 😀 Este un lip tinter rezistent la transfer așa că dacă s-a uscat bine pe buze, va rezista cu brio la băuturi, mâncare, pupici și tot ce mai este pe listă.

Îmi place la nebunie culoarea această Mulberry și cred că ar avantaja multe tipuri de ten. Am purtat acest ruj când am făcut o mică sesiune foto și puteți vedea acolo cam cum arată produsul pe buze.

Sfat: înainte de aplicarea produsului, încearcă să îți hidratezi buzele ca acestea să nu fie crăpate. În momentul în care produsul este șters (cu greu) de pe buze, poate rămâne lip tinter pe zonele crăpate ale buzei și nu prea ai cum să scapi de ele pentru o vreme (nici cu periuța de dinți nu au ieșit!).

Sfat 2: nu am avut această experiență neplăcută, dar cred că ar trebui să evitați pătarea hainelor cu un lip tinter. Nu știu dacă iese la spălat.

Rouge lip tint Sephora Mulberry