Cutiuța cu gustări sănătoase Native BOX

cutie gustari sanatoase native box

Pachețele cu sănătate

Uneori chiar mă pot considera norocoasă, mai ales când vine vorba de concursurile în mediul online. Am sesizat că de-a lungul timpului am câștigat cărți, produse de beauty și alte nebunii. De această dată am avut norocul să câștig, prin intermediul Coffentropy, o cutie cu gustări sănătoase marca Native BOX.

Sunt perioade când ronțăi încontinuu batoane cu cereale, caju, migdale și alte nucifere sănătoase, de care ar trebui să ne bucurăm zilnic. Cei de la Native BOX sunt un magazin online care vă pune la dispoziție o serie de pachețele și batoane sănătoase, realizate cu produse bio, potrivite pentru cei care au o dietă normală sau vegană.

cutie gustari sanatoase native box

Abonamentul Pro Snacker

Eu am fost fericita câștigătoare a abonamentului Pro Snaker care a inclus (în cazul meu), 3 punguțe cu mixuri NativeBox de 200 g, 2 batoane organice Raw Bite și 3 batoane raw + superfoods Roo’bar.

Mixuri NativeBox

Punguțele cu mixuri nucifere și merișoare uscate mi s-au părut foarte bune și sănătoase. Sunt perfecte pe post de gustări zilnice pentru oricine, mai ales pentru persoanele care au nevoie de un aport mai mare de calorii sănătose.

Pungile au 200 g și se închid ermetic în parte de sus, lucru ce îți permite să mănânci dintr-o pungă pentru o perioadă mai lungă de timp. Gustările nu își vor pierde gustul și proprietățile, ceea ce m-a făcut extrem de fericită. ^_^

cutie gustari sanatoase native box

Batoanele sănătoase și haioase

Cele 6 batoane bune pentru orice moment al zilei erau demult pe lista mea de gustări sănătoase. Prețul un pic mai mare m-a făcut să le evit și mai ales gândul că aș putea să nu fiu atrasă de gustul lor (experiențele din trecut își zic cuvântul).

Pot spune că fiecare în parte a avut o aromă decentă (Baobab Ginger, Hemp & Chia, Cashew, Protein), însă preferatul meu a fost batonul Roo’bar cu aromă de Goji berry. Acest baton avea un gust ce trăgea spre cacao și textura interesantă a fost pe gustul meu.

Dacă sunteți fani ai gustărilor sănătoase sau pur și simplu nu știți ce să mai ronțăiți între mese, vă recomand cu mare drag pachețelele și abonamentele speciale de la NativeBox. Dacă vă abonați la ei, primiți și mail-uri cu reduceri la produse, ca să nu ratați niciodată o gustare sănătoasă la un preț bun.

Puteți alege abonamente stas sau să vă orientați doar spre produsele care vă interesează (mixuri nuci și fructe uscate, nuci crude, batoane proteice, pudre proteice, biscuiți kookie cat, produse bio fără gluten, curmale naturale).

cutie gustari sanatoase native box

2017-09-09T09:10:22+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree