Ce fel de mamă ești în funcție de semnul zodiacal

De când ai devenit mămică te-ai trezit tot mai des cercetând articole despre copii, mămici și sfaturi care să te facă o mamă cât mai bună. Dorești să fii o mamă model, iubită de copilul tău așa că mai mult ca sigur ai ajuns pe cel puțin un forum mămici unde discuți despre momentele mai grele prin care trece copilul tău și ceri sfaturi care te-ar ajuta în situații care sunt noi pentru tine.

Te-ai gândit însă că fiecare mamă are un stil anume de a-și crește copilul? Oare ce spun astrele despre tipul de mamă care ești? Fiecare semn zodiacal oferă mamei anumite trăsături aparte care o fac ceea ce este. Ce spun astrele despre semnul tău zodiacal?

 

Berbec

Puternică și plină de dorință, mama Berbec pune mare preț pe independență. Are și o altă viață în afara momentelor când este mamă și înțelege foarte bine importanța timpului dedicat sinelui. De asemenea, mamele Berbec nu dau înapoi când vine vorba de limitele pe care le pun copiilor sau altor persoane. Femeile Berbec sunt puternice și tind uneori să fie extrem de competitive lucru pe care doresc să îl insufle și copiilor lor. Pot fi și un pic răutăcioase dacă sunt călcate pe coadă.

Mame celebre: Mariah Carey, Victoria Beckham, Reese Witherspoon.

 

Taur

Mamele Taur sunt deobicei caracterizate de stabilitatea pe care reușesc să o aducă în orice situație, dar și de simțul de judecată rațional. Mamelor Taur le place rutina și se ocupă de lucrurile care au sens, așa că ele vor crește copii care să fie cu picioarele pe pământ și să respecte regulile. Alături de prețul pus pe responsabilitate, mamele Taur au și încăpățânarea de a ține pasul cu cei din jur, deoarece le plac lucrurile bune pe care viața le poate oferi.

Mame celebre: Cher, Uma Thurman, Tori Spelling.

 

Gemeni

Dacă mamele Gemeni știu să facă un lucru, acela este să fie relevante. Sunt mereu în pas cu ultimele cele mi tari modele tehnologice și au o tinerețe eternă care îi face pe copii să fie atrași. Au și o mare curiozitate despre lumea din jur, lucru ce le face extrem de doritoare de aventură. Pe de altă parte, mamele Gemeni stau mai greu la capitolul de limite impuse copiilor iar energia lor constant schimbătoare poate perturba stabilitatea casei.

Mame celebre: Angelina Jolie, Nicole Kidman, Brooke Shields.

 

Rac

Mamele Rac sunt născute cu un puternic instinct maternal. Sunt iubitoare naturale și adoră să aibă grijă de alții. Au o mare sensibilitate când vine vorba de nevoile altora, așa că mereu vor sări în ajutor. Mamele Rac sunt predispuse la schimbări puternice ale stărilor, mai ales dacă cineva la care țin este în pericol, așa că pot fi uneori extrem de protective.

Mame celebre: Pamela Anderson, Edie Falso, Gisele Bundchen.

 

Leu

Mamele Leu sunt o gură proaspătă de aer. Sunt cel mai energetic semn zodiacal, lucru care le face visul oricărui copil. Sunt extrem de jucăușe și își implică copiii în orice activitate posibilă. Sunt niște lideri de temut care sunt încrezători în orice decizie luată și setează reguli pe care toți să le urmeze. Alături de distracție există și o serie de lucruri neplăcute. Mamele Leu pot fi uneori cam iubitoare de sine și atunci când nu le convine ceva, pot face din țânțar armăsar.

Mame celebre: Madonna, Jennifer Lopez, Sandra Bullock.

 

Fecioară

Mamele Fecioară sunt cele mai organizate. Sunt niște enciclopedii pe două picioare și știu exact ce să facă atunci când ceva nu merge cum trebuie. Dintre toate semnele zodiacale, au și cele mai sănătoase conduite. Cu toate acestea, Fecioarele pot fi cam rigide din cauza dorinței lor pentru structură și disciplină. Sunt cunoscute și pentru faptul că pot fi uneori cam răutăcioase și cu tendința de a îi judeca pe ceilalți, mai ales când vine vorba de alte modalități de a fi părinte.

Mame celebre: Nicole Richie, Amy Poehler, Salma Hayek.

 

Balanță

Mamele Balanță sunt la fel de răbdătoare cu copiii așa cum sunt și de obciei. Nu dau importanță lucrurilor neimportante și își lasă copiii să greșească. Sunt cunoscute și pentru simțul puternic de cultură, lucru ce se va transmite și celor mici. Cu toate lucrurile bune vin însă și aspecte negative. Balanțele sunt caracterizate de inconsistența lor – când sunt reci, când își cocoloșesc copiii – lucru ce le face niște snobi în lumea părinților.

Mame celebre: Catherine Zeta-Jones, Gwen Stefani, Gwyneth Paltrow.

 

Scorpion

Ascundeți-vă bine, mamele Scorpion conduc o navă cu mare grijă. Au o prezență intensă care cere atenție și nu le pasă ce cred alții despre idealurilor lor de parenting. Aceste mame dure conduc copiii familiei cu ușurință. Mamele Scorpion pot fi și obsedate de control iar emoțiile lor pot fi deseori reci, lucru pe care copiii nu îl vor înțelege prea bine.

Mame celebre: Julia Roberts, Demi Moore, Hillary Clinton.

 

Săgetător

Mamele Săgetător sunt cunoscute pentru dorința de aventură și abilitatea de a risca. Astfel, copiii lor vor experimenta mereu locuri noi, lucruri noi și vor cunoaște mulți oameni. Sunt niște mame extrem de inteligente și au mereu dorința de a învăța, indiferent de vârstă. Pe de altă parte, mamele Săgetător neînfricate sunt caracterizate de faptul că nu au răbdare și au înclinația de a exagera.

Mame celebre: Britney Spears, Christina Applegaate, Anna Nicole Smith.

 

Capricorn

Mamele născute sub semnul Capricornului sunt bazele familiei lor. Sunt extrem de muncitoare și fac orice ar fi pentru a duce o treabă la bun sfârșit, lucru ce le face persoane pe care te poți baza și modele demn de urmat pentru copiii lor. Mamele Capricorn pot fi uneori cam serioase, așa că pot să nu știu cum să se distreze cu adevărat.

Mame celebre: Kate Moss, Michelle Obana, Annie Lennox.

 

Vărsător

Caracteristicile definitorii ale unei mame Vărsător includ starea ei tinerească și spiritul independent. Mama Vărsător se bazează pe propriul ei ritm iar în relația cu cei mici este extrem de apropiată, asemenea unor prieteni. Din acest motiv este mai greu să seteze limite, însă copiii vor fi extrem de fericiți să aibă o mamă ca cea mai bună prietenă.

Mame celebre: Alicia Keys, Elizabeth Banks, Denise Richards,

 

Pești

Mamele Pești pun mare accent pe a avea foarte mare apropiere de copiii lor. Îi îngrijesc cu sensibilitate și îi iubesc foarte mult. Mamele Pești își iubesc familia și sunt loiale acesteia indiferent de situație. Peștoaicele sunt și extrem de creative așa că își ajută copiii să fie creativi și inventivi. Mamele născute sub zodia Peștilor sunt și extrem de sensibile, așa că pot avea uneori o atitudine pasivă-agresivă sau te pot manipula sentimental dacă lucrurile nu ies așa cum își doresc.

Mame celebre: Cindy Crawford, Kristen Davis, Rachel Weisz.

2017-09-08T08:43:30+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree