Lip Balm Kiss Me de la Sephora

lip balm kiss me sephora

Buze lipicioase

Sunt multe fete care adoră gloss-urile de buze. Cu toate că nu sunt un mare fan, sunt unele care îmi plac (și recunosc că atunci când eram mică mă fascinau, mai ales cele în tonuri de roz sidefat). Printre acestea se numără și Lip Balm Kiss Me de la Sephora.

V-am vorbit într-un articol despre produsele pe care le-am câștigat de la Sephora și printre ele se numărase acest gloss de buze în nuanța Soda addiction. Are o nuanță plăcută, un roz-roșiatic intens, care îți umple imediat buzele. Am sesizat că durează un pic până te obișnuiești cu acest produs (uneori pare să curgă cam mult gloss), dar după câteva încercări totul e ok. Mirosul este și el fain, fructat și parcă îți face poftă să mănânci lip balmul odată ce e aplicat.

Mie nu prea mi se pare practic sau atractiv efectul de buze lucioase pe care gloss-urile îl lasă, așa că nu aș aplica mult produs atunci când ies undeva cu el pe buze. Îmi place însă efectul gloss-ului după ce începe să se absoarbă (probabil de aceea îi zice lip balm). Buzele prind o nuanță zmeuratică foarte frumoasă și efectul lucios se diminuează.

Prefer să aplic acest lip balm cu ceva vreme înainte să ies din casă, pentru ca buzele să nu îmi lucească foarte mult atunci când pășesc pe ușă.

Am sesizat că în această serie de balsamuri de buze dispune și de alte culori, însă nu am avut ocazia să le testez. Poate pe viitor. Până una alta, îmi voi hidrata buzele cu această nuanță și mă voi abține de la pupici. Nu de alta, dar nu este un produs pentru buze care să reziste la transfer. Cel puțin nu când este proaspăt aplicat. 😀

lip balm kiss me sephora

2017-09-11T11:53:26+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree