lapte demachiant tonic pupa milano

Lapte demachiant hidratant Pupa Milano

Nu obișnuiesc să folosesc laptele demachiant de fel, însă mama mea își luase două produse noi de la Pupa și m-am gândit să le testez și eu, ca să îmi formez mai multe impresii despre marca Pupa Milano.

Primul produs pe care l-am testat a fost un lapte demachiant care miroase frumos, nu este testat pe animale și este potrivit pentru a elimina machiajul de pe ten sau pentru o simplă curățare a impurităților. Cu toate că este un produs care mi-a fost recomandat, am sesizat că tenul meu nu se împacă prea bine cu el.

Nu doar zona ochilor a simțit o sensibilitate la acest produs, ci și restul feței. Mama mea nu a avut probleme și nici domnișoara amabilă de la magazinul Pupa (de unde a venit și recomandarea), așa că deduc că tenul meu este foarte sensibil.

Sensibilitatea pe care am simțit-o la acest produs a venit ca o usturime ușoară, ori de câte ori am încercat să mai folosesc produsul. Nu este ceva de speriat, însă am ales să nu mai folosesc produsul din moment ce simțeam o neplăcere atunci când îl utilizam.

Din punctul de vedere al utilizării, laptele demachiant își face treaba. Pot să menționez că eu nu sunt o fană a laptelui demachiant în general deoarece mai mereu îmi ajunge prin ochi, este unsuros și simt că nu curăță îndeajuns de bine zona ochilor.

lapte demachiant tonic pupa milano

Tonic hidratant Pupa Milano

Pentru că era o promoție, am ales să cumpărăm atât laptele demachiant cât și tonicul hidratant de la Pupa. Tonicul poate fi folosit după demachiere, pentru a elimina ultimele urme de machiaj, pentru a răcori tenul și pentru a-l hidrata.

Am fost mulțumită de tonic, iar acesta nu îmi provoca jena anterior menționată. Are un miros plăcut, se aplică cu ușurință pe o dischetă demachiantă și mai apoi se curăță tenul dimineața, seara, sau oricând ai nevoie de o mică hidratare și curățare.

În general, am fost mulțumită de produsele de la Pupa Milano, însă laptele demachiant nu se prea porivește cu tenul meu. Nu am avut până acum des reacții de usturime la produsele de îngrijire a tenului (cred că am mai pățit la o apă micelară în zona ochilor), așa că a fost o mirare când am simțit efectele laptelui și tonicului demachiant.

Cu toate acestea, eu cred că sunt niște produse bune pentru cele care nu au un ten foarte sensibil. Dacă vă tentează să le cumpărați, le puteți testa în magazinele Pupa fără rușine și veți afla imediat dacă sunt potrivite pentru voi sau nu. ^_^

lapte demachiant tonic pupa milano