Ce este kendama? Cum se joacă?

Ce este Kendama?

Probabil ai auzit peste tot de jucăria japoneză Kendama. Kendama în sus, Kendama în jos. Ce este de fapt Kendama? Kendama este un joc de proveninență japoneză care s-a propulsat în toată lumea, inclusiv în România. Poți găsi acum Kendama aproape în orice hypermarket sau magazin cu jucării la prețuri variate, însă contează foarte mult cum alegi această jucărie.

O Kendama clasică este alcătuită dintr-o piesă de lemn, un ken (țepușa), cupe și tama (bila). Tama se prinde de partea de lemn cu ajutorul unei ațe (de unde și denumirea de kendama) care va permite jucătorului să manevreze bila după cum dorește.

Ce model de Kendama alegi

Cu toate că poți găsi jucăria Kendama în multe locuri, nu toate produsele sunt originale. De aceea ar trebui să dai comenzile online doar în magazinele de încredere. Poți comanda kendama prin magazinul online Noriel.ro sau poți merge direct în magazinele fizice pentru a achiziționa Kendama Noriel la prețuri bune.

Există numeroase modele din care să alegi, așă că depinde de preferințele pe care le ai. Producătorul Sweets Kendamas îți pune la dispoziție mai multe culori pentru Kendama, fapt pentru care oricine își poate găsi modelul dorit.

Cumpărând o Kendama Noriel este modalitatea în care te poți asigura că jucăria este una de calitate bună, de unde și prețul mai mare față de alte magazine. Cu toate acestea, jucăria nu este atât de scumpă cât să nu o poți cumpăra. Dacă dorești o kendama la modă precum sunt Sweet Kendamas, în Noriel vei găsi ceea ce îți dorești. Magazinul online îți permite să efectuezi o comandă și mai apoi să ridici produsul din magazinul dorit. De asemenea, poți găsi la Noriel multe alte jucării interesante, educative și pe gustul oricărui copil.

Motive pentru care să ai o Kendama

Jucăriile au fost de cele mai multe ori concepute cu un scop bine definit. Kendama are mai multe beneficii pentru jucător, așa că dacă ai un copil căruia ai dori să îi dăruiești un joc util, ar trebui să știi de ce Kendama este alegerea perfectă:

  • îi va crea o ocupație, din dorința de a se perfecționa cu diverse scheme cu kendama;
  • concentrarea lui va crește mai bine;
  • devine mai echilibrat, mai linisțit și mai relaxat;
  • se poate juca acest joc oriunde;
  • poate juca Kendama singur sau cu un grup de prieteni;
  • este un joc și cu rol competitiv, așa că se poate antrena alături de prieteni;
  • se va distra;
  • îi permite să se laude cu modul în care manevrează jucăria.
2017-09-08T08:44:59+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree