recenzie carte gradinarul noprii fratii fan

Gen: Ficțiune, Cărți pentru copii, Carte ilustrată
Format: Copertată
Număr de pagini: 48
Format: 215 x 305 mm
Traducător: Iustina Croitoru
Ilustraţii: Eric Fan, Terry Fan
Vârsta: 7ani +
Data apariției: 2017 || Editura Humanitas Junior

Sinopsis:
Magie! În orăşelul lui William,verdeaţa care împânzeşte străzile capătă peste noapte forme nemaivăzute: de bufniţă înţeleaptă, de elefant, de balaur cu coada de frunziş. Şi chiar dacă misteriosul grădinar care a creat această lume de poveste dispare la fel de tainic precum a apărut, frumuseţea operelor lui le schimbă viaţa tuturor, pentru totdeauna.

 

Rating: 5/5

recenzie carte gradinarul noprii fratii fan

Copacii care prind viață

Oare cum ar fi să te trezești în fiecare dimineață cu niște copaci care să aibă forme diverse? Coroanele de frunze să devină din bufnițe, cocoși iar mai apoi iepuri sau alte animale și păsări interesante.

Băiețelul din cartea Grădinarul nopții ne invită într-o lume în care acest lucru este posibil, într-un orășel unde magia pare să existe cu adevărat! Cum este acest lucru posibil oare? Oare ce grădinar dă frumusețe naturii cât timp noi dormim? 🙂

recenzie carte gradinarul noprii fratii fan

Noaptea se întâmplă magia

Eric Fan, Terry Fan sunt doi frați care au reușit să mă facă să visez cu ochii deschiși. Am pătruns într-o lume magică, unde cuvintele și ilustrațiile m-au ajutat să mă simt ca acasă, dar totul a avut un strop de magie pe deasupra. Alături de micul William, am privit cum natura din jur se schimba ca prin farmec de la o zi la alta.

Este o carte liniștitoare, numai bună de citit înainte de culcare. Sunt sigură că vei visa frumos după ce descoperi secretul grădinarului și vei dori și tu să te bucuri dimineața că vezi copacul de la geam cu o coroană transformată în forma unui animal sau a unei păsări.

Cu toate că nu am ieșit seara afară, am reușit să fac magie pe timp de zi, undeva într-un colț al Constanței, unde timpul stă uneori în loc și liniștea domnește. ^_^

recenzie carte gradinarul noprii fratii fan
recenzie carte gradinarul noprii fratii fanrecenzie carte gradinarul noprii fratii fan

Puteţi găsi această carte la librăria online Libris! După cum majoritatea ştiu, pe site-ul Libris se pot găsi carti online, Libris fiind o librarie online ce oferă cititorilor accesul atât la cărţi în română, cât şi la carti in engleza. Puteţi găsi la această librarie aproape orice carte vă doriţi.