3 lucruri pe care TREBUIE sa le faci daca vrei sa devii un artist CELEBRU

In mod cert, vedetele sunt persoanele in pielea carora toti am vrea sa ne aflam, la un moment dat. Insa, sa devii celebru este din ce in ce mai dificil, avand in vedere ca tot mai multi artisti sunt in atentia publicului. Cu toate astea, daca esti cu adevarat talentat si tii cont de cateva lucruri care te pot ajuta in acest sens, cu siguranta, vei reusi ceea ce ti-ai propus.

Iata ce lucruri TREBUIE sa faci pentru a reusi sa devii un artist CELEBRU:

1.Investeste in imaginea ta
Este un lucru cunoscut acela ca pentru a te face remarcat nu este suficient sa fii un cantaret desavarsit sau un actor priceput. La fel de important este sa investesti in stilul tau vestimentar, sa ai grija de felul in care arati si, mai ales, sa ai o dantura impecabila. Tocmai de aceea, ar trebui sa iti achizitionezi piese vestimentare care sunt in trend, sa faci sport si sa iti tratezi toate problemele stomatologice. In ceea ce priveste sanatatea dintilor tai, iti poti rezolva toate tipurile de urgente stomatologice la clinica Dr Melnic, unde gasesti, de asemenea, si cele mai bune servicii pentru estetica dentara. Asadar, daca iti doresti sa fii cu un pas mai aproape de celebritate, ai grija sa investesti in imaginea ta.

2.Invata sa canti la un instrument
In general, persoanele care stapanesc mai multe ramuri artistice reusesc sa devina cunoscuti inaintea celor care isi fructifica un singur talent. Deci, indiferent ca iti doresti sa devii un cantaret, un actor sau un dansator, daca stii sa canti la un instrument muzical vei reusi sa impresionezi placut publicul, dar si impresari sau alti artisti. In acest sens, poti comanda o chitara acustica sau un pian digital (electric) pe SounDCreation, astfel incat sa ajungi cat mai rapid acolo unde ti-ai propus. Cu siguranta, acest lucru te va ajuta sa te faci remarcat si, de ce nu, chiar sa ajungi celebru.

3.Simuleaza interviuri in fata oglinzii
Celebritatea presupune si interactiunea permanenta cu publicul, cu reporter si cu prezentatori radio sau tv. Din acest motiv ar trebui sa iti exersezi speech-ul si sa simulezi interviuri in fata oglinzii. Acest lucru te va ajuta sa iti gestionezi emotiile, sa inveti cum trebuie sa vorbesti in fata unei multimi si, desigur, sa ai mimica si gestica potrivite unui artist de succes.

In concluzie, pe langa faptul ca trebuie sa fii talentat, pentru a fi mai aproape de celebritate trebuie sa acorzi atentie si acestor aspecte.

2017-09-08T08:44:21+00:00

One Comment

  1. Sorina October 10, 2017 at 1:37 pm - Reply

    Foarte dragut articol, multumesc pentru sfat 🙂

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree