Organizare de august

Se pare că reușesc și eu să postez organizarea lunii în cauză aproape la timp. 😀 Am sesizat că perioada verii a fost cumva mai aglomerată pentru mine și nu m-am putut concentra așa de bine la partea de organizare. Căldura de afară nu m-a ajutat nici ea, așa că luna iulie a fost creată cumva fugitiv și luna august la fel.

Cu toate acestea, luna august a ieșit mai simpatică și sper să pot să organizez săptămânile care urmează pe cât de bine (și frumos) posibil.

Floarea-soarelui

Tematica lunii august o reprezintă floarea-soarelui. Aveam niște stickere reliefate cu floarea-soarelui așa că am zis să mă folosesc de ele acum, cât încă este vara în toi. Mi se par foarte frumoase și mai am câteva în același stil. Le-am achiziționat mai demult de la Carefour cu 7 lei și mi se par foarte utile pentru decorarea plannerului sau a unor scrisori, invitații etc.

Pe prima pagină am scris titlul lunii cu un font cursiv, în ajutor venindu-mi brushul negru de la Graph’it. Am lipit stickere cu flori și pisici și apoi am trecut la realizarea calendarului.

Pentru calendar m-am folosit de modelul pe care l-am desenat și în lunile anterioare. Mi se pare ușor de creat și mă ajută să fiu organizată și să pot vedea la un loc toate planurile importante sau mențiunile pe care doresc să le fac într-o lună.

Am lipit și pe pagina aceasta niște stickere și am folosit un marker Tombow într-o nuanță de oranj ca să mai ofer un pic de culoare tabelului.

Chenare și Book haul

Nu am inventat ceva nou în această lună. Puteți vedea clasicele chenare folosite pentru a organiza treburile personale, cele ce țin de work și coletele, ofc!

Pagina 4 este dedicată Book haulului pe care îl simt mai puțin voluminos în august. Nu cred că voi primi/cumpăra multe cărți în această perioadă, dar nu se știe niciodată! Am decorat pagina cu buburuze, stickere Moses și o imagine cu Elsa și Anna din Frozen (poate mai trimit ele un pic de aer în zilele acestea caniculare).

Spreadul primei săptămâni

Momentan am realizat numai spreadul pentru prima săptămână a lunii. Am folosit desene cu floarea-soarelui pentru încadrarea zilelor săptămânii și apoi am delimitat zilele cu o linie întreruptă. La final am adăugat secțiunea de to do și treaba a fost completă!

Sunt curioasă cum vi se pare organizarea acestei luni și aștept detalii despre cum v-ați organizat luna precedentă sau luna lui august. Un planner mereu te poate ajuta să fii mai organizat, mai liniștit și destresat, așa că vă recomand cu mare drag să vă puneți pe bullet journaluit. Indiferent de metoda pe care o alegeți să vă organizați, sunt sigură că veți vedea imediat rezultate favorabile. 😀

Bullet Journal ✏️📔 Luna August