Adevăruri interesante despre zodii

Horoscopul a reprezentat întotdeauna un punct de interes mai mic sau mai mare pentru fiecare persoană în parte. Întrucât orice zodie are caracteristici pe care le poți întâlni mai mereu la purtătorii unei zodii, foarte mulți oameni verifică zilnic sau săptămânal horoscopul pentru a ști ce va urma.

Este greu să te poți baza pe un horoscop, întrucât există diferențe de la om la om, de la o vârstă la alta. Dacă ești adolescent spre exemplu, te poți orienta spre horoscopul adolescenților, pentru a avea niște date mai specifice perioadei prin care treci.

Indiferent dacă ești interesat să afli detalii despre dragoste, bani, carieră sau sănătate, un horoscop online îți poate oferi uneori un cofort de care ai nevoie într-o zi în care simți o nesiguranță. Poți citi horoscopul de cuplu pe horoscop.onlines.ro/dragoste.html atunci când ai probleme în cuplu sau te gândești ce îți rezervă viața amoroasă.

Chiar dacă citești horoscopul zilnic, acesta nu îți oferă detalii interesante despre zodia ta, detalii pe care nu le știi. Pentru a te informa mai bine cu privire la semnificația zodiei tale, am strâns la un loc o serie de adevăruri care îți vor face zodia mai interesantă. Te invit să le citești și sunt curioasă sub ce semn zodiacal te afli!

Berbec: 21 Martie – 20 Aprilie
Cu toate că Berbecul este reprezentativ pentru lunile martie și aprilie, multe horoscoape încep cu acest semn zodiacal. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că Berbecul este primul semn cardinal și reprezintă începutul primăverii astfel, începutul anului. Caracteristica de bază a Berbecului o reprezintă acțiunea, și deoarece semnul semnifică noi începuturi, oamenii care se află sub acest semn zodiacal sunt de multe ori inspirați să facă schimbări în viața lor.

Taur: 21 Aprilie – 20 Mai
În mitologia antică grecească, Zeus s-a transformat într-un taur pentru a o putea seduce în secret pe muritoarea Europa. Imediat după ce i-a captat atenția, a luat-o în spate și a dus-o în Creta, unde și-a dezvăluit adevărata identitate. Din aventura lor s-au născut trei băieți, unul dintre ei devenind faimosul rege al Cretei. Zeus și-a oferit respectul taurului prin plasarea lui pe cerul nopții. Astfel, a apărut constelația Taurului (Taurus), cuvântul fiind de inspirație Latină.

Gemeni: 21 Mai – 20 Iunie
Dintre toate semnele, Gemenii sunt cei mai puțin probabili să comită vreo crimă violentă. Conform unor studii realizate, dintre toți criminalii aflați în custodie, sunt mai puțini Gemeni decât orice alt semn zodiacal, și când sunt arestați, este vorba de cele mai multe ori despre crime care nu implică violență, de tipul furturilor sau a fraudei. Cu toate acestea, există și excepții precum este criminalul și canibalul Jeffery Dahmer, care a omorât în decursul a 13 ani 17 oameni.

Rac: 21 Iunie – 22 Iulie
Porecla pentru cei născuți sub semnul Racului este Copilul Lunii. Acest pseudonim a fost popular în perioada hippie a anilor ’60 și ’70 și originile denumirii provin de la faptul că Racul este singurul semn care e guvernat de lună. Așa cum luna trece prin mai multe faze de-a lungul lunii, de la semilună la lună plină, așa și Racii au tendința de a trece prin multe schimbări și experimentează instabilitate de-a lungul vieții deoarece sunt semnul cel mai conectat și influențat de emoțiile lor aflate mereu în schimbare.

Leu: 23 Iulie – 22 august
Fiecare semn zodiacal are un opus, și cu toate că mulți s-ar gândi că acest lucru înseamnă că zodiile se află la capete opuse, nu se înțeleg, sau tind să aibă relații de tipul opusurile se atrag, adevărul este că niciunul dintre aceste lucruri nu este adevărat. Semnele zodiacale apuse sunt mai degrabă ca două părți ale aceleiași monede, care se preocupă de lucruri asemănătoare, dar cu orientare spre același țel aflat în direcția opusă. Opusul Leului este Vărsătorul; ambele semne zodiacale sunt interesate de creativitate și inovație, dar Leul apreciază aceste interese într-un mod personal, în timp ce Vărsătorul este preocupat de un punct de vedere colectiv, nedorind individualismul Leului.

Fecioară: 23 August – 23 Septembrie
Fecioara este cea mai mare constelație din Zodiac, și este cea de a doua mare constelație de pe cer, totalul fiind de 88. Cu toate că majoritatea stelelor sale sunt abia perceptabile pentru ochiul liber, steaua luminoasă Spica a Fecioarei este ușor de văzut în nopțile senine de vară. Spica este și a cincisprezecea cea mai strălucitoare stea de pe cerul nopții.

Balanță: 24 Septembrie – 23 Octombrie
Fiecare semn zodiacal are o piatră prețioasă antică asignată, care diferă de piatra lunară sub care este născut. Se considera că pietrele prețioase ale semnelor zodiacale transmit o energie de la planete către purtător și aduc bogăție și noroc. Piatra zodiacală a Balanței este cuarțul fumuriu. Este o piatră prețioasă protectivă despre care se crede că ajută la apariția ideilor, face viața mai amuzantă și lipsită de aglomerație, și promovează balanța vieții și imaginea pozitivă de sine. Începuturile sunt mai ușoare pentru Balanțele care poartă acest tip de cuarț.

Scorpion: 24 Octombrie – 22 Noiembrie
Există mai multe simboluri care reprezintă fațetele persoalității Scorpionului ca la oricare alt semn zodiacal. Primul este scorpionul, care în legendă este predispus la a se înțepa singur până la moarte din cauza frustărilor pe care le are. Al doilea este șarpele, care reprezintă iscusința și inteligența. Iar mai apoi este vulturul, care refuză să fie înfrânt, dar, în același timp, nu va căuta niciodată distrugerea totală a inamicului. Nu în ultimul rând, mai este pasărea phoenix, pasărea mistică despre care se crede că a reînviat din propria-i cenușă, acest lucru reprezentând reziliența.

Săgetător: 23 Noiembrie – 21 Decembrie
Săgetătorul este un semn de foc cu influență masculină, având simbolul unui arcaș, iar planeta guvernatoare este Jupiter. Ca un rezultat, cei aflați sub acest semn tind să fie plini de energie și entuziasm. Reacționează rapid și de multe ori iau decizii pripite. Acest lucru îl face să fie cel mai aventuros semn din Zodiac. Săgetătorii au șanse mari să fie persoane faimoase sau extrem de cunoscute. Exemple notabile îi includ pe Frank Sinatra, Brad Pitt și Taylor Swift.

Capricorn: 22 Decembrie – 19 Ianuarie
Cu toate că cei aflați sub acest semn sunt cunoscuți ca fiind practici, ei tind foarte mult și să ducă lipsă de putere de concentrare sau de adev ăr spiritual. Se țin fermi datorită credinței în sine și în adevărul spiritual. Sunt foarte conectați cu mediul casei lor și cu natura. Dacă sunt des neînțeleși, este probabil ca vina să o aibă nivelul lor de conștientizare foarte acut. Capricornul a fost portretizat în istorie ca un țap sau un țap de mare, o creatură cu trunchiul și capul unui țap, și cu corpul unui pește (mitologia grecească).

Vărsător: 20 Ianuarie – 19 Februarie
Chiar dacă este dificil să determini datele vârstelor astrologice din cauza faptului că astrologii se contrazic în privința unor date, se presupune că în curând intrăm în Era Vărsătorului. Fiecare eră astrologică durează aproximativ 2150 de ani și influențează schimbări majore în societate, cultură și politică. Este determinată de poziția soarelui în perioada echinocțiului de primăvară în timp ce se deplasează în fața unei noi constelații Zodiacale.

Pești: 19 Februarie – 20 Martie
Fiecare semn zodiacal are un set de numere care sunt considerate în general numerele sale norocoase, sau numere care au o anumită semnificație în viața lor. Numărul norocos al Peștilor este șapte. Șapte este un număr norocos care face asocieri cu progresul spiritual, pshihic și intelectual.

2017-09-08T08:43:56+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree