Ce produse de beauty am primit de la Sephora

produse beauty sephora

Punguța cu surprize

Nu foarte demult am participat la un concurs pe facebook-ul celor de la Sephora. A fost o surpriză să mă număr și eu printre câștigătorii concursului, iar în vreo săptămână mi-a și sosit colețelul cu premiul. Întrucât nu știam ce am câștigat, a fost mai interesant să inspectez pachețelul cu produse Sephora.

În total au fost 7 produse pe care Sephora mi le-a trimis și mi-am zis să vi le prezint și vouă. Cu toate că am câteva produse de la Sephora, nu apuc să îmi iau des de la ei multe nebunii. Un ruj, o ojă, câte o paletă de farduri, farduri separate pentru pleoape și alte mici achiziții de acest tip se numără pe lista mea când vine vorba de Sephora.

De această dată am primit produse atât pentru buze, sprâncene, ochi, cât și pentru unghiuțe. Să vedem ce mi-a plăcut cel mai mult. 😀

produse beauty sephora

Pentru buze

Am primit trei produse pentru buze, lucru ce m-a făcut extrem de fericită pentru că aveam nevoie de ceva nou la acest capitol (nu că nu aș avea deja o tonă de rujuri). Ca să fie tot tacâmul complet, am primit un gloss, un strugurel și un lip tinter.

Sephora Kiss me Gloss

Acest gloss este foartee haziul și are un parfum plăcut (nici gustul nu este rău). Este în nuanța 06 Soda addiction și îmi pictează buzele într-o nuanță de berry. Trebuie aplicat cu grijă pentru că uneori curge cam mult produs și nu vrei să arăți ca un clovn la final.

Am observat că are o tentă vagă de a păta buzele, așa că după ce se absoarbe, buzele îți rămân pătate cu o nuanță plăcută. Îmi place mai mult aspectul de după decât cel de dinainte cât buzele lucesc exagerat. Nu prea sunt un mare fan al gloss-urilor așa că se explică.

Sephora Sweet Balm

Un produs de care am fost entuziasmată este balsamul de buze în culoarea 03 Sweet Coral. Are un design foarte interesant și se deschide într-un mod inventiv. Mirosul este unul plăcut, nimic deranjant, însă am două nemulțumiri.

Faptul că pătează un pic buzele nu este chiar un bonus pentru mine, pentru că dacă trec un pic de conturul buzelor, acea zonă rămâne pătată vag în oranj. Am sesizat că tenul meu se potrivește mai bine cu buzele în tonuri de roz, roșu sau ceva mai nude. Oranjul nu prea mă avantajează. De hidratat, hidratează buzele, dar nu a făcut minuni.

Am avut o experiență extrem de neplăcută cu acest strugurel de buze. Cu toate că l-am închis bine (face click atunci când se închide), s-a desfăcut în geantă și mi-a creat un semi dezastru. :(( Mi se murdărise geanta și portmoneul mic nou pe care l-am căutat prin magazine câteva luni înainte de a-l găsi. :)) Noroc cu șervețelele umede care au făcut un pic de magie. De acum în colo nu mai pun rujurile sau strugurelurile de acest tip la voia întâmplării.

Sephora Lip Tint

Preferatul meu este, cu siguranță, lip tint-ul de la Sephora, în nuanța Mulberry. Este un ruj de buze lichid care pătează buzele și rămâne pe ele pentru foarte mult timp. Eu l-am testat de multe ori și îl puteți vedea în postarea Mulberry Tint.

Un minus ar fi faptul că dacă ai buzele un pic mai crăpate, după ce încerci să ștergi produsul (cu apă, săpun, demachiant și tot tacâmul), tot rămân urme prin anumite zone.

produse beauty sephora

Unghiuțe Summer Poppy

Nu am multe oje de la Sephora, dar ce mi-am achiziționat până acum a fost pe gustul meu. Oja în nuanța Summer poppy este o ojă frumoasă și potrivită pentru primăvară și vară (și nu numai). Este o ojă veselă care rezistă ceva timp pe unghiuțe.

produse beauty sephora

Smoky eyes și sprâncene definite

Nu am avut până acum un creion de ochi special pentru realizarea unui efect de smoky eyes, însă pot spune că acest creion de la Sephora te ajută să realizezi rapid un machiaj de seară. Se folosește foarte ușor și pensula de la unul dintre capete îți permite să întinzi rapid creionul de ochi.

Pentru definirea sprâncenelor am primit un retractable brow pencil într-o culoare faină care consider că mi se potrivește destul de bine. Folosesc acest creion retractacbil pentru a umple golurile din sprâncene și pentru a le oferi un pic de definire.

produse beauty sephora

Verde sirenă pe la ochi

Ultimul din punguța cu surprize este un fard de ochi duo într-un verde sidefat și un maro mat. Încă nu am folosit cele două culori, dar cred că m-aș orienta mai mult spre verde. Eu am achiziționat o serie de farduri din această serie și îmi plac mult, chiar sunt rezistente și potrivite pentru un machiaj frumos. ^_^

Sunt curioasă cum vi s-au părut toate aceste produse. Dacă ați apucat să le testați, aștept un feedback și poate sfaturi de folosire sau tricks!

produse beauty sephora

2017-09-09T10:23:29+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree