Mulberry Tint

modelling sesiune foto sephora mulberry tint ruj

Old Vibes

Nu se întâmplă chiar așa de des să am parte de sesiuni foto, însă am reușit să ies cu iubitul meu la o mică tură de poze la care au ieșit niște cadre interesante.

Echipată cu rochița mea cumpărată pe la început de vară (am găsit-o în C&A la secțiunea de copii, ha ha!), am pornit la o plimbare prin zona parcului Tăbăcărie și ne-am găsit zona potrivită pentru poze.

În picioare aveam niște încălțări din piele crem pe care le-am achiziționat acum câțiva ani de la Târgul de haine care vine des la Pavilionul Expozițional din Mamaia și pot spune că sunt destul de confortabile, cu toate că la final de poze aveam mici urme pe piele (le voi păstra mai mult pentru ocazii speciale – știți bine că eu sunt mai comodă de fel).

modelling sesiune foto sephora mulberry tint ruj

Vara aceasta am avut parte de niște zile extreeeem de călduroase, așa că atunci când am purtat rochița m-am bucurat de o temperatură mai prietenoasă, care nu m-a chinuit așa de mult. Nu sunt o fană a caniculei și pot să vă spun secretos că ultimele seri răcoroase chiar m-au bucurat. După ce m-am luptat (împreună cu voi) cu umezeala și căldura din atmosferă, tind să subliniez încă o dată că nu sunt cel mai mare fan al verii. :)) Cel puțin nu al zilelor de Cuptor.

La gât am purtat chockerul simpatic de la CDiem Accessories de care m-am îndrăgostit de când îl am. Cu toate că nu îl port zi de zi, am observat că adaugă mai mult farmec unei ținute așa că am zis să îmi mai comand ceva asemănător pe viitor. La colecție cum s-ar zice. :)) Ca să nu îmi ies din mână când vine vorba de hoarding.

modelling sesiune foto sephora mulberry tint ruj

Și brățara cu panglică și imitație de perle este tot de la CDiem. Mi se pare elegantă și feminiă, iar în ciuda aspectului, chiar este comodă!

Rujul este ultima mea feblețe! În urma unui concurs câștigat pe facebook-ul celor de la Sephora, m-am ales cu niște chestiuțe faine de tot (voi vorbi cât de curând despre asta). Printre ele s-a numărat și un ruj lichid de tip lip tint, în culoarea Mulberry.

Este superb, miroase fructat (chiar are și gustul fructat, yummy!) și rezistă muuuuult de tot pe buze. Vorbesc serios. De abia se șterge cu soluția de demachiat. Este extrem de rezistent la transfer așa că pot da mulți pupici și să mănânc în voie fără griji. Mai multe detalii vă ofer pe viitor. Vă las să vă bucurați de poze pentru moment și de tot ce mai aveți prin minte. ^_^

modelling sesiune foto sephora mulberry tint ruj

CE AM PURTAT

Ruj – C/O Sephora

Rochiță – C&A

Pantofi – Pavilionul Expo Constanța

Chocker & Brățară – CDiem Accessories

2018-01-25T18:58:34+00:00

2 Comments

  1. MissGrey September 14, 2017 at 9:22 pm - Reply

    Draga mea imi place stilul tau feminin si machiajul impecabil! As purta oricand vara o astfel de rochita !

    • Simona September 15, 2017 at 8:09 am - Reply

      Mulțumesc frumos pentru complimente! Îți doresc o zi minunată! 😘😘😘😘

Leave A Comment