update bullet journal leuchtturm1917 iulie

Multe buburuze

Odată cu venirea lunii iulie, agenda mea pentru organizare a prins și mai multă culoare. Am adunat toate buburuzele și floricelele de pe plicurile celor de la Books Express și le-am lipit pe coperta bullet journalului. Acum agenda mea pare mult mai voioasă și plină de entuziasm.

De la Jumbo mi-am luat două seturi cu stickere (poate vă voi povesti detalii pe viitor) și îmi plac la nebunie! Acum am unicorni, floricele și fluturi simpatici de care mă voi bucura pentru o bucată de timp. Deja am început să le folosesc și mi se par tare faine!

update bullet journal leuchtturm1917 iulie

Cuptorul Iulie

Prima pagină a lunii iulie am păstrat-o într-un design cât mai simplu. Cu un art brush negru am scris numele lunii într-un stil cursiv și mai apoi am adăugat și textul CUPTOR, pentru că tot am murit de căldură în aceasta lună.

Pentru un pic de culoare, am presărat pagina cu fluturi și flori (din setul meu nou de stickere). Calendarul l-am realizat după modelul lunii anterioare. Mi s-a părut ușor de realizat și pot vedea la un loc toate planurile pe care la am. Ca să acopăr niște mici greșeli și să înveselesc și această pagină, am lipit niște stickere simpatice cu Totoro pe care le primisem de ziua mea de la dearest Ana.

update bullet journal leuchtturm1917 iulie

Book Haul, yes please

Nelipsita pagină cu evidența pentru cărțile pe care le primesc în luna iunie și-a făcut deja de cap. Am acolo niște titluri pe care le-am primit sau pe care urmează să le primesc cât de curând. Sunt tare entuziasmată de toate cărticelele și abia aștept să vă pot vorbi mai mult despre fiecare.

update bullet journal leuchtturm1917 iulie

Cum a descurs organizarea pentru iulie

Organizarea pentru iulie a fost un pic cam haotică. Nu m-am regăsit așa bine în această lună și, încă din iunie, am simțit că am o perioadă mai zbuciumată. Nu m-am putut concentra așa bine și căldura nu m-a ajutat deloc la acest capitol. Sper ca în august să revin cu ceva mai simpatic care să vă inspire.

update bullet journal leuchtturm1917 iulie

Etichete colorate și drăguțe

Ca să nu trag chiulul prea mult de la bullet journal, am împopoțonat-o spre final cu niște etichete foarte simpatice pe care le-am strâns în ultima perioadă. Unele sunt de la jucării, altele de la tricouri sau articole de papetărie. Am realizat că sunt un hoarder și la capitolul de etichete simpatice (mai am câteva printr-o cutie), fapt pentru care m-am decis să le lipesc în bujo. Măcar să fie și ele expuse cum trebuie undeva. ^_^

update bullet journal leuchtturm1917 iulie

Evidență Washi Tape

Nu cred că apucasem să vă arăt, dar tot la finalul agendei am lipit benzile adezive colorate pe care eu le am. Am zis să țin o mică evidență a lor și să văd care îmi place cel mai mult.

Se poate observa că domină numai argintiu, mov, roz, și albastru (probabil culorile mele preferate, he he). Mi-ar plăcea să am și altele mai interesante (probabil voi comanda pe Aliexpress când am timp), însă momentan mă folosesc de ce am. ^_^

Sunt curioasă cum vi se par micile mele progrese din iulie și aștept și detalii despre cum ați organizat voi această lună. Vă invit să vedeți si clipul de mai jos unde am mai multe imagini cu agenda mea. 😀

update bullet journal leuchtturm1917 iulie

Bullet Journal ✏️📔 Update Iulie