bb cream nivea pupa machiaj

Ce este un BB Cream

Cu toate că termenul de BB Cream nu este unul nou pentru tine, probabil te întrebi ce este de fapt un BB Cream. Apărute în trend de câțiva ani buni, BB Cream-urile au apărut la diverse branduri cunoscute însă eu nu am găsit niciunul care să îmi placă (nici nu am testat multe, recunosc).

Un BB Cream este o creație între o cremă și un fond de ten, rolul acestuia fiind de a hidrata, a proteja și a corecta imperfecțiunile tenului. În ideea că poți folosi un BB Cream în zilele când dorești un ten mai puțin încărcat, acest produs te scutește de folosirea unei creme și a unui fond de ten.

BB Cream-ul diferă de fondul de ten sau cremele hidratante cu tentă de colorare a tenului, conținând SPF, antioxidanți și alte ingrediente care ar putea să ajute tenul.

ce este un bb cream

Nivea BB Cream 5 în 1

Un BB Cream ieftin pe care l-am testat a fost Nivea BB Cream 5 în 1. Pe vremuri am mai folosit și ceva asemănător de la Miss Sporty cred, însă rezultatele au fost cam aceleași în ambele situații.

Ori nu este tenul meu împăcat cu BB Cream-urile, ori nu am găsit eu un produs calitativ care să își facă treaba bine. Folosit pe tenul meu, acest BB Cream de la Nivea (care mi se pare nițel cam închis la culoare) mai mult mi-a mânjit tenul. Consider că după ce folosesc un BB Cream nu mă pot bucura apoi de aplicarea unui machiaj obișnuit, a pudrei și a blushului, deoarece tot tenul este cumva cremos/gras și nu se împacă bine cu nimic mai apoi.

Nu știu dacă procedez cumva greșit cu produsele de tip BB Cream sau chiar nu sunt potrivite pentru ceea ce caut eu, dar sunt tare curioasă ce păreri aveți la acest capitol. Dacă v-ați lovit de un BB Cream bun, aștept să mi-l recomandați și mie. 😀

ce este un bb creamce este un bb cream