5 pași pentru a alege smartphoneul potrivit

Te gândești să îți schimbi telefonul și nu știi ce model să alegi? Fie că dorești un upgrade sau poate că ți s-a stricat mobilul anterior, achiziționarea unui nou telefon nu este o treabă chiar așa de ușoară pentru mulți dintre noi. Printre cele mai populare modele de telefoane la prețuri accesibile se numără multe telefoane Asus care vin cu funcțiile potrivite pentru orice utilizator.

Cu toate acestea, trebuie să descoperi ce model să alegi în funcție de caracteristicile pe care le are. Te invit să citești câțiva pași esențiali care te vor ajuta să alegi mobilul potrivit pentru nevoile tale.

F64 îți pun la dispoziție numeroase modele de telefoane Asus din care să alegi, procesul de comandă fiind unul foarte simplu și sigur. Produsele oferite de F64 sunt de calitate și orice neregulă pe care o simți poate fi remediată sau lămurită de aceștia. Te bucuri de transport gratuit la mobile și ai o garanție de retur de 30 de zile. Dacă nu ești mulțumit de mobil sau observi vreo defecțiune, îl poți returna în 30 de zile!

1. Androidul îți oferă mai multă flexibilitate

Cu toate că sistemul de operare iOS este unul foarte bun și ușor de folosit, Androidul îl poate bate la multe alte aspecte. Un telefon pe Android îți permite să ai mai mult acces la detalii ce țin de hardware și chiar poți avea aplicații mai personalizate. Asus Zenfone 3 sunt o serie de mobile care funcționează pe Android și le poți găsi la prețuri bune pentru buzunarul tău.

2. Nu plăti mai mulți bani decât este necesar

Printre multele telefoane Asus ai șanse mari să dai atât de prețuri mai mici cât și de prețuri mai mari. Alege telefonul mobil la prețul potrivit pentru necesitățile pe care le ai. Dacă nu folosești mobilul intensiv, nu ai nevoie de aplicații numeroase și de o viteză mare a procesorului (pentru jocuri, aplicații, etc.), nu are rost să investești într-un telefon mobil la un preț mare. Pentru un minim de cerințe, un ASUS Zenfone 2 Laser ZE550KL își va face treaba excelent. La polul opus se află Asus Zenfone 3 Deluxe, un telefon cu multe funcții bune și cu un preț piperat.

3. Alege dimensiunea ecranului cu atenție

Un telefon mobil cu un ecran mare nu este o necesitate decât pentru persoanele care se joacă des pe mobil, pentru cei care vizionează clipuri, filme, seriale și eventual pentru vizionarea de fotografii. Ca să te asiguri că nu dai bani în plus pe un telefon mobil cu ecranul imens, orientează-te spre unul cu un ecran mai mic. În acest mod vei putea căra cu o mai mare ușurință telefonul și acesta nici nu va fi prea greu în buzunar.

4. Să nu ții cont de megapixelii camerei foto

Aproape orice posesor al unui mobil are nevoie de folosirea camerei foto. Dacă ești însă un amator de fotografie sau un fotograf, vei dori să te bucuri de o cameră foto care să te ajute atunci când nu ai aparatul foto la îndemână. Un mobil cu o cameră foto bună nu trebuie ales în funcție de numărul de megapixeli. Asus Zenfone 3 Max ZC520TL are o cameră foto de 13MP și f/2.2 spre deosebire de Asus Zenfone 3 Deluxe care are 22MP și f/2.0. Diferența nu este una mare la acest capitol, însă diferența de preț dintre cele două telefoane Asus este foarte mare. Nu are rost să investești într-un mobil mai scump decât dacă deschiderea focală este mai mică și dacă telefonul beneficiază de lentile duble.

5. Capacitatea bateriei contează

Dacă folosești telefonul intens, musai trebuie să verifici capacitatea bateriei. Tot ce este sub 3000 mAh nu ar trebui să fie pe lista ta de alegeri. ASUS Zenfone 2 Laser ZE550KL, Asus Zenfone 2 Deluxe ZE551ML și ASUS – Zenfone 2 ZE551 sunt disponibile la prețuri diverse iar bateria are capacitatea de încărcare de 3000 mAh ceea ce este o alegere foarte bună pentru tine. Te vei asigura că nu stai toată ziua să îți încarci mobilul sau să îți faci griji că rămâi fără baterie.

 

2017-09-14T08:29:33+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree