Cum să ai o vacanță relaxantă în Delta Dunării

cazare delta dunarii

Cadoul perfect pentru o vacanță de neuitat

Zilele călduroase sunt un prilej ideal pentru a-ți lua concediu și a merge să vizitezi cele mai frumoase locuri din țara noastră. Dacă de zona de munte și de mare te-ai plictisit, poți schimba peisajul cu unul special: Delta Dunării. Pregăteste-ți o cazare în Delta Dunarii din timp pentru lunile când dorești să te bucuri de soarele frumos al verii.

Când vrei să surprinzi pe cineva drag cu o vacanță de neuitat, cadoul perfect ar fi câteva zile de relaxare în Delta Dunării, locul unde apusurile de soare sunt unice. Green Village îți propune un pachet foarte interesant pentru tine și familia ta. Poți merge să te relaxezi în Delta Dunării alături de copii, părinți, bunici, soț sau soție.

cazare delta dunarii

Cum să alegi o cazare Delta Dunării cu succes

Înainte de a merge în Delta Dunării alături de cei dragi, va trebui să te asiguri că le pregătești acestora în Delta Dunării cazare care să le ofere cât mai multe beneficii. O cazare Delta Dunării pe care Green Village o propune pentru părinți, bunici și alții, include multe activități frumoase, relaxante și interesante, numai bune pentru a reuși să faci cadoul perfect pentru cei dragi.

  • 3 nopți cazare într-o cameră dublă
  • masă cu mic dejun și cină
  • transfer cu barca Murighiol – Sfântul Gheorghe (dus – întors)
  • excursie la Gârla Turcească
  • masă tradițională în sat
  • pescuit gratuit în incinta resortului
  • masaj de relaxare
  • acces gratuit la piscina exterioară, jacuzzi la exterior și saună pentru clipe de relxare
  • poți vedea la cinema în interior proiecții de film în fiecare seară
  • dacă dorești să fii mai activ, te poți bucura de sesiuni de volei, badminton, fotbal, biliard, tenis de masă, darts sau table
Perioadele în care poți să îți pregătești în Delta Dunării cazare sunt 10 aprilie – 31 mai și 17 septembrie – 31 octombrie 2017. Sunt două perioade în care poți urmări natura Deltei Dunării într-un mod în care nu ai avut ocazia până acum.Green Village 4 Resort se află în zona Sfântul Gheorghe, la îmbinarea dintre Dunăre și Marea Neagră. Resortul oferă clienților locul de evadare de gălăgia și noxele orașului. Clipele de relaxare pe care ți le poți petrece la Green Village sunt dublate de confortul, modernitatea și serviciilor de calitate oferite.

Vei avea totul la îndemână și nu vei simți lipsa niciunul lucru. Camerele spațioase îți vor da o stare de bine iar locurile special amenajate pentru relaxare și evenimente îți vor fi alături oricând dorești: săli de conferință, agrement, cinema, centru SPA, loc de joacă pentru copii, spălătorie, braserie, restaurant cu bar și terasă în aer liber. Dacă nu ți-ai planificat locul unde vei merge în concediu, ar fi bine să nu mai stai pe gânduri și să alegi locația magică Green Village!

2017-09-08T08:54:39+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree