Pudră compactă mozaic S.he Stylezone

recenzie pudra compacta mozaic she stylezone dm

Pudră mozaic pentru o strălucire fină

Cu toate că sunt o fană a pudrei mozaic de la Essence, pot spune că nu prea am mai folosit-o în ultima perioadă deoarece mi se părea un pic cam sclipicioasă. Locul ei a fost luat de o pudră pe care o achiziționasem din DM.

Pudra compactă mozaic S.he Stylezone este o pudră care are un design interesant, pudra fiind concepută pe ideea de pătrățele ale căror tonuri variază dintr-o parte în alta. Astfel te poți bucura de o pudra de tip mozaic care oferă pielii matifiere în timp ce creează și o oarecare strălucire fină care să îți ajute tenul să fie echilibrat.

Eu folosesc această pudră rapid pe toată fața, pentru a estompa grăsimea de pe față, și mai apoi o utilizez pe post de bronzer, conturându-mi pomeții și alte zone ale feței. Cu ajutorul unei pensule pufoase de blush și a unei pensule de sculpting îmi fac repede treaba cu această pudră și sunt mulțumită de ea.

Țin minte că prețul era unul decent (cred că până în 15 lei?), lucru ce mă face să mai droesc să o achiziționez pe viitor. Cu toate că nu eram mulțumită în primă instanță de această pudră, acum pot spune că este preferata mea pentru că nu are particule de sclipici care să îmi facă tenul să sclipească asemenea unui glob disco. :)))

Legat de miros, nu pot spune că sunt cea mai mare fană a acestui aspect. Cu toate că este menționat faptul că pudra mozaic nu are miros, mie îmi dă senzația că are un miros asemănător florilor muscari (cine știe, cunoaște), însă este un miros estompat pe care îl simți doar dacă bagi nasul în caseta pudrei.

Un produs testat dermatologic care este potrivit pentru vegani (nu de mâncat, desigur) și pentru orice iubitoare de pudre faine.

recenzie pudra compacta mozaic she stylezone dm

2017-09-11T12:05:04+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree