O pizza diavola de excepție

Cele mai multe feluri de pizza la un loc

Când auzi cuvântul pizza îți plouă în gură? Ești un fan pizza? Îți place foarte mult diavola pizza dar nu știi unde poți să realizezi pizza comandă de care să fii mulțumit? Pizzicato este un restaurant pizza diavola unde găsești numeroase variante de pizza care să încânte orice persoană!

Această pizzerie îți oferă o experiență culinară savuroasă, pur italienească. Este locul unde poți merge să mănânci cea mai bună pizza diavola sau unde poți să faci pizza comandă până la miezul nopții în unele zile!

Când poftești la o pizza foarte bună și dorești să ai parte de o artă culinară despre care să le poți vorbi cu drag prietenilor și familiei, atunci trebuie să încerci experiența culinară la Pizzicato.

 

Diavola pizza… delicioasă!

Ce este o pizza diavola te întrebi? Este o pizza nemaipomenită de care te vei îndrăgosti imediat. Pizzicato îți oferă o pizza diavola delicioasă, preparată cu ingrediente proaspete și de calitate. O pizza diavola este picantă și conține sos roșii, pepperoncini, mozzarella și salam.

Dar asta nu este tot! Pizzicato îți permite să te bucuri de extra topinguri la alegerea ta iar sosul nu va veni decât în completarea gustului bun al acestei pizza.

Nu uita să îți iei și ceva de băut dacă nu o duci prea bine cu senzațiile fierbinți, dar nu îți face griji. În cazul în care simți că pizza diavola nu este pentru tine, ai multe alte tipuri de pizza din care să alegi. Pizzicato îți pune la dispoziție o gamă largă potrivită pentru orice pofticioși sau mofturoși: pizza carbonara, ragu, capriciosa, țărănească, gargantua, quatro fromaggi, quatro stagioni, pollo, margherita, vegetariană și multe altele.

Oferte de pizza și alte bunătăți

Ca să fii pe val în această perioadă, profită de ofertele pe care Pizzicato ți le pune la dispoziție. Poți să te bucuri de o pizza de 30 centimentri, o băutură răcoritoare și o înghețată la un preț special care să îți potolească foamea și setea în zilele călduroase de vară.

De asemenea, între orele 14:00 și 19:00 poți beneficia de Happy Hour și ai 50% reducere. 1 meniu complet la un preț foarte bun te așteaptă.

Când pizza nu îți satisface poftele, Pizzicato îți vor recomanda multe alte bunătăți din care vei alege cu greu pentru că toate sunt bune și îți vor face cu ochiul. Preparatele din pui, porc, pește sunt prezente, salatele, pastele nu lipsesc, iar clătitele, cheesecakeurile, înghețata și băuturile răcoritoare te vor face cu adevărat fericit. Ce mai aștepți? Alege Pizzicato ca să poți povesti celor din jur experiența ta savuroasă!

 

2017-09-08T08:56:18+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree