Leacuri băbești ca să scapi rapid de herpes

remedii naturale babesti herpes usturoi galbenele

Ce este herpesul

Herpesul are pe post de cauză virusul Herpes Simplex, un virus pe care toți îl avem în organism însă care nu se manifestă la orice persoană. De obicei persoanele care se luptă des cu herpesul bucal sunt cele care vor avea și o revenire a lui, fapt pentru care trebuie să știi un tratament herpes bucal eficient care să te salveze în momentele nepotrivite când îți apare un herpes.

Herpesul este transmisibil însă nu afectează pe orice persoană. Dacă nu ai avut herpes bucal până acum, șansele ca acesta să apară sunt destul de mici. Herpesul poate apărea la orice vârstă așa că până și copiii îl pot avea. Cu toate că nu este ceva grav, herpesul bucal este destul de neplăcut și poate avea forme dureroase și complicate. El se manifestă pe buze sub forma unor bășici cu lichid și provoacă dureri.

Erupția herpesului apare în diverse situații cel mai des fiind momentele când imunitatea este scăzută sau există o infecție în corp.

3 metode naturale prin care să scapi rapid de herpes

Ca să tratezi eficient herpesul bucal trebuie să ții cont de mai mulți factori. Astfel, un tratament herpes bucal în sarcină poate fi diferit de un tratament herpes la buze al unei persoane normale. De multe ori poți apela la metode naturale de tratament herpes bucal sarcină care vor ajuta la calmarea și vindecarea rapidă a herpesului.

Bioportal este primul supermarket eco online din România unde veți găsi o serie de creme și remedii naturale care să vă trateze de herpes într-un timp scurt. Întrucât Bioportal deține peste 15000 de produse naturale diferite, poți alege exact ceea ce este necesar pentru tine. Vei beneficia și de transport gratuit iar fidelitatea îți este răsplătită în funcție de achizițiile pe care le faci.

 

Propolisul face minuni

Un tratament herpes bucal în sarcină simplu este cel cu tinctura de propolis. Zona afectată se tamponează ușor cu tinctură, ajutând la formarea unui strat protector ce va duce repede la vindecarea herpesului.

remedii naturale babesti herpes usturoi galbenele

Gălbenelele cu efect cicatrizant

Ca să calmezi durerea provocată de herpes și să ajuți la cicatrizarea lui, folosește-te de o cremă cu gălbenele despre care știi foarte bine că face minuni. Gălbenelele au rol cicatrizant și antiseptic și vor elimina inflamația provocată în zona buzelor. Vei reuși să te tratezi rapid de herpes în mod natural. Acest tratament herpes bucal sarcină este natural și nu te va afecta în niciun fel.

 

Usturoiul luptă cu virusurile

Se știe foarte bine că usturoiul este folosit pentru întărirea organismului și pentru tratarea diverselor boli. De ce să nu îl folosim și pe post de tratament herpes la buze? Având rol antiseptic, antioxidant și antiviral, usturoiul te poate trata repede de herpes. Cu un cățel de usturoi tăiat trebuie să apeși pe zona suferindă și să ții acolo pentru mai mult timp, chiar dacă simți o usturime. Poți repeta procesul de câteva ori pe zi.

2017-09-08T08:57:03+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree