Îngrijirea mâinilor – Chapter 02 + Yves Rocher

Cremă de mâini Chapter 02 Acai & Hibiscus

Încă din această iarnă am sesizat că mâinile mele au avut o tendință de uscare mai mare față de alți ani. Cu toate că nu este ceva grav, am realizat că ar trebui să îmi îngrijesc mâinile mai des, cu ajutorul cremelor de mâini (sincer, consider că orice cremă poate fi o salvare pentru pielea ta!).

Crema de mâini Chapter 02 Acai & Hibiscus nu este una cunoscută pentru mine, dar am descoperit-o în farmaciile Sensiblu cu câteva luni în urmă și m-a atras prin ambalajul său și gama largă de arome. Descoperind că era și la reduceri (unele sortimente), m-am descis să îmi cumpăr și eu o cremă de la firma Chapter 02. Am fost un pic dezamăgită de sortimentul pe culoarea berry întrucât avea un miros prea dulce pentru gustul meu, însă am descoperit apoi modelul pe mov (oare de ce nu mă miră?) și mi-a plăcut mult mirosul.

Crema cu acai și hibiscus lasă mâinile extrem de mătăsoase și le hidratează. Nu este nevoie să folosești o cantitate mare de produs, dar recomand să aplici măcar dimineața și seara crema dacă simți că ți se usucă tare mâinile.

Mirosul este extrem de plăcut, nu mi se pare prea puternic și nici prea dulce. Cred că este un miros cu tente elegante și fructate în același timp, lucru ce m-a făcut să aleg produsul de față. Nu mai știu prețul exact, însă la reducere cred că era în jur de 13 lei (prețul de bază fiind undeva între 15-18 lei). Dacă aveți și card Sensi, vine și mai ieftin totul. 🙂  Eu încă mai am destul din această cremă (ar trebui să abuzez mai des de ea) și sunt mulțumită de efectele ei.

Cremă de mâini Yves Rocher Clementine & Spices

Da, ați văzut bine. În prag de vară vă voi vorbi despre o cremă cu specific de iarnă, ha ha! Întâmplarea face că am primit această cremă prin preajma Crăciunului și mi-a plăcut destul de mult, însă am tot amânat o discuție despre ea.

Țin minte că am avut mai demult o cremă de mâini de la Yves Rocher cu gălbenele și mirosea extrem de bine iar mâinile deveneau atât de catifelate! Nici crema cu aromă de clementine și mirodenii iernatice nu e mai prejos. Se pare că încă mai am și din această cremă, dar mă bucur de ambele pe care vi le-am menționat și ori de câte ori simt că mi se mai usucă mâinile, le folosesc. Crema aceasta venea la un set cu alte două produse de corp, dar pe acelea le-am terminat încă din prima lună. :)))

Sunt tare curioasă dacă vă plac cremele de la Chapter 02 sau de la Yves Rocher și aștept recomandări de la voi când vine vorba de creme de mâine sau chiar de față. Sunt în căutarea unei creme bune pentru ten însă nu știu ce să aleg (mă învârt în gama celor de la Roche Possay).

 

2017-09-11T12:10:17+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree