De ce trebuie să consumi suplimente alimentare

de ce ai nevoie de suplimente naturale alimentare

Ce sunt suplimentele alimentare și de ce sunt necesare?

Fiecare om are nevoie mai rar sau mai des de suplimente alimentare naturale care să îi întregească funcțiile organismului în condiții de stres, efort sau pentru a combate și a trata diverse boli. Întrucât în ziua de azi suntem din ce în ce mai stresați și supuși unor factori diverși care ne afectează organismul de la o zi la alta, este necesar să avem grijă de noi într-un mod cât mai natural posibil.

Pentru a avea parte de o viață cât mai sănătoasă, trebuie să avem o alimentație care să fie variată și în concordanță cu cerințele pe care le are organismul nostru. Pentru că se întâmplă să suferim de diverse boli, un aport de suplimente alimentare naturale este de ajutor întotdeauna când vrem să combatem o boală sau să o ținem sub control. Vizita la medic este esențială el fiind cel care ne poate recomanda ce suplimente naturale ne sunt propice pentru organism.

Suplimentele alimentare sunt produse alimentare ce ne vin în ajutor atunci când trebuie să ne completăm dieta zilnică. Suplimentele conțin nutrienți și alte substanțe într-o formă concentrată iar scopul lor este de a ne ajuta organismul.

Chiar dacă nu suferi de vreo afecțiune, dar tinzi să te îmbolnăvești des ar trebui să te orientezi spre niște suplimente imunitate care îți vor întări organismul. Multe suplimente imunitate te vor face să te îmbolnăvești mult mai rar sau deloc și vei rezista mai bine în fața răcelilor de sezon și a virusurilor.

de ce ai nevoie de suplimente naturale alimentare

Unde găsești suplimente alimentare naturale?

Planteea este o farmacie naturistă în care regăsim cea mai mare varietate de produse bio din România (peste 20000, mai mult de 10000 din ele fiind bio, raw, vegane). Nepunând accentul pe tratamentele alopate, Planteea se bazează pe tot ceea ce implică termenul de verde. Compania este 100% românească, și are o experiență foarte mare când vine vorba de produsele naturiste. Printre produsele acestora regăsiți suplimente alimentare, produse pentru copii, produse bio pentru întreținere sau curătenie, produse raw vegane, produse pentru sportivi, cosmetice naturale, etc.

Începând cu 2016, Planteea a ajuns și în mediul online, venind mai aproape de consumatori cu o gamă largă de produse menite să contribuie la un stil de viață sănătos.

Planteea aduce românilor o gamă largă de suplimente naturale, întrucât valorile companiei sunt bazate pe filosofia naturii. Punând accentul pe sănătatea obținută prin simplitatea naturii, aceștia oferă numai produse de calitate, menite să ne ajute în fiecare perioadă a anului, în funcție de necesitățile pe care le avem.

În funcție de necesitățile pe care le ai, la Planteea găsești numeroase suplimente și soluții pentru a consuma produse cu rol nutritiv (băutura proteică spre exemplu) care îți vor face viața mult mai sănătoasă. Dacă depui efort sau dorești să vii cu niște suplimente care să te facă mai sănătos, poți să îți prepari o băutură proteică ce îți va stimula mai bine funcțiile organismului, totul fiind în favoarea ta.

2017-09-08T08:56:54+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree