Cum obții bani până la salariu

Cum obții bani până la salariu

Se întâmplă ca uneori în viață să ai parte de niște cheltuieli neprevăzute pe care nu le poți acoperi. În aceste momente, îți îndrepți atenția spre un credit urgent care te ajută să îți rezolvi problemele. Poți realiza un credit până la salariu pentru diverse motive, fie că este vorba de sănătate sau de achiția de electrocasnice de care ai nevoie urgentă în casă.

Cu un împrumut până la salariu scapi de grija că nu ai posibilitatea de a face rost repede de niște bani până la salariu care te pot scoate din bucluc într-un moment de impas al vieții tale.

Când nu ai posibilitatea de a ajunge la bancă pentru a realiza un împrumut până la salariu, te poți orienta spre un credit rapid online până la salariu. Acesta este cel mai ușor credit pe care îl poți realiza într-un timp rapid și vei primi banii de care ai nevoie în contul tău bancar.

Ce trebuie să știi despre credit nevoi personale

 

  • ți se permite un împrumut de până la 2000 RON
  • ai nevoie doar de o copie după actul de identitate și extrasul de cont
  • ai la dispoziție 30 de zile până rambursezi banii
  • perioada de rambursare este de 30 de zile pentru primul credit
  • dobândă fixă
  • fără comisioane ascunse
  • bani ușor de rambursat
  • tot procesul este rapid
  • Procesul de transfer al banilor este unul rapid, așa că în aproximativ 2 ore poți avea în contul bancar banii pe care i-ai solicitat. În funcție de banca la care ești, banii pot apărea în cont într-un interval de până la 1 zi, în funcție de ora depunerii și de zilele nelucrătoare.

Chiar dacă ai alte credite în derulare (la bănci sau alte instituții financiare), poți contracta un credit până la salariu Extra Simplu atâta timp cât te asiguri că nu intri cumva într-o imposibilitate de plată.

În situația în care te răzgândești cu privire la împrumutul tău, echipa îți stă la dispoziție pentru ajutor sau orice nelămurire. Întrucât ai 14 zile la dispoziție pentru a-ți rezilia contractul de credit rapid online până la salariu din momentul semnării lui, poți să stai fără griji în cazul în care intervine vreun aspect care te va face să dai înapoi.

Cum aplici pentru un Credit Extra Simplu

Pentru a putea aplica pentru un credit urgent Extra Simplu, trebuie să fi un cetățean român, cu o vârstă mai mare de 18 ani și să ai o sursă de venit stabilă (salariul, pensie, etc.) care să ți se vireze într-un cont bancar legat de un card.

Trebuie de asemenea să ai un telefon mobil prin intermediul căruia echipa Extra Simplu să țină legătura cu tine la orice pas. Această metodă de a obține bani până la salariu este una la care recurg mulți români întrucât este de ajutor în clipele în care ai nevoie urgentă de bani.

2017-09-08T08:55:33+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree