Crema Nivea Care Hidratare Intensivă

crema nivea care hidratare intensiva

Am testat o serie de creme de-a lungul timpului, însă nu mereu am fost mulțumită de unele. Întrucât fie erau prea grase, fie se creau acei frecăței (celule moarte maybe? – not sure) care nu îmi permiteau mai apoi să aplic un machiaj sau să îmi simt tenul curat, am încercat să evit anumite tipuri de creme și să rămân cam la ce am simțit că îmi priește.

Pe vremuri (încă am o cutie) foloseam crema Nivea clasică, ce mi se pare foarte faină pentru o hidratare a pielii seara, înainte de culcare, sau ziua când nu trebuie să plec din casă și să aplic un machiaj pe ten.

crema nivea care hidratare intensiva

Cum să ai o piele hidratată fără aspect gras

În urmă cu câteva luni am descoperit crema hrănitoare Nivea Care de care sunt extrem de încântată (am o nouă cremă favorită acum, dar v-o prezint cu altă ocazie). Se aplică foarte ușor pe piele și m-a făcut fericită faptul că se absoarbe destul de repede.

Nu lasă un aspect de grăsime pe piele, lucru de care sunt sigură că vă veți bucura și voi! Cu toate că nu este o cremă grasă, hidratează bine pielea. Eu obișnuiesc să o aplic seara înainte de culcare pentru ca mai apoi să mă trezesc dimineața cu o piele netedă și catifelată.

Consider că această cremă cu rol de hidratare intensivă este potrivită pentru orice tip de ten și pentru orice vârstă. Hidratarea pielii ține până la 24 de ore și te poți bucura de un ten catifelat pentru mai mult timp.

Sunt curioasă dacă voi ați testat această cremă și cum vi s-a părut. Eu am o nouă cremă preferată, tot marca Nivea, dar voi vorbi de ea cu altă ocazie. ^_^

crema nivea care hidratare intensiva

2017-09-11T12:06:58+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree