5 momente importante din viata cand trebuie sa-ti asculti intuitia

O vorba inteleapta, pe care cu siguranta o cunosti deja, spune in felul urmator: sa tii cont de primul impuls. Ei bine, exista un sambure de adevar in spatele acestei zicale, nu sunt doar vorbe goale. Cei care se ghideaza dupa ce le spune instinctul reusesc sa aiba succes in ceea ce-si propun, atat pe plan personal, cat si pe cel profesional. In randurile de mai jos, iti voi spune de ce este important sa nu-ti ignori instinctul feminin atat de pretios.

Spre deosebire de majoritatea barbatilor, femeile au acest al saselea simt care, de multe or,i le atrage atentia la nivel de subconstient asupra anumitor aspecte cu care iau contact, in mod intamplator sau nu.

Iata de ce este bine sa-ti urmezi vocea interioara si sa-ti asculti intuitia, fara a sta prea mult pe ganduri:

1. In clipa in care starea ta de bine este la pamant, straduieste-te sa gasesti in adancul tau motivul pentru care traiesti aceste momente. Este recomandat, in mod evident, sa apelezi la sprijinul unui medic specialist, pentru ca lucrurile sa nu scape de sub control, iar problemele sa se agraveze mai tarziu. Fii cu bagare de seama pentru ca intuitia se poate manifesta in formele cele mai subtile, asa ca nu rata niciun semn!

2. Ai avut vreodata presimtirea ca ceva anume nu merge bine, asa ca ai decis sa amani o intalnire sau o calatorie? Ei bine, asta denota ca in acea clipa tu ai urmat vocea interioara si ai procedat cum a trebuit! Indiferent ca in sinea ta te bazezi pe un inger ocrotitor, care-ti ghideaza pasii pe drumul cel bun sau, pur si simplu, consideri ca exista o energie necunoscuta care-ti arata calea cea buna, tine minte ca de fiecare data sa respecti regula aceasta, pentru ca vei avea numai de castigat.

3. Ajutorul acordat apropiatilor este cel mai insemnat instinct cu care ne nastem si, de aceea, este bine sa nu-l pierzi, ci sa-l urmezi mereu pentru ca lucrurile sa se desfasoare in favoarea ta. Este important sa te axezi pe savarsirea de fapte bune, dar nu cu gandul egoist ca la un moment dat o sa ai nevoie si tu de ajutorul respectivei persoane. Fa-o doar pentru ca asa simti si pentru ca moralitatea este cea care primeaza pentru tine. Nu uita aceste cuvinte: esti ceea ce daruiesti!

4. Poti sa faci o multime de lucruri, insa canalizeaza-ti energia catre aspectele care te fac sa te simti bine si care decurg natural pe firul de desfasurare al vietii. Doar in felul acesta, vei investi timp pretios in ceea ce faci. Cu alte cuvinte, instinctul te va mana in directia buna de urmat.

5. Simti ca un lucru, un job sau o persoana este potrivita sau te atrage? Asta inseamna ca nu trebuie sa te indoiesti, ci sa-ti urmezi intuitia pentru a duce o viata implinita si pentru a fi satisfacuta. Daca, de exemplu, ti-ai dorit mereu sa devii model, sa lucrezi intr-un studio si sa nu duci lipsa banilor, atunci in orice moment iti poti schimba viitorul. In acest sens, trebuie sa-ti asculti din nou instinctul si sa stabilesti un interviu la adresa: https://www.beyou-studio.ro/ pentru a-ti crea un viitor mai bun. Fa pasi mici si siguri, iar viata se va schimba treptat inspre mai bine.

Asadar, te invit sa faci o introspectie asupra intuitiei tale si sa urmezi mereu primul instinct, pentru ca in spatele acestuia se ascunde o putere calauzitoare nevazuta, care indeplineste rolul de a te ajuta sa faci alegerea cea mai buna.

2017-09-08T08:54:18+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree