5 motive ca să alegi Fototapet personalizat

Ce este Foto Tapetul

Atunci când dorești să decorezi o cameră într-un mod anume, poți să te orientezi spre un tapet personalizat care îi va oferi încăperii stilul pe care îl ai în minte. Foto Tapetul poate fi de mai multe feluri și îl puteți găsi la HeadPrint în două variante.

Fototapet decorativ texturat

Acest model de tapet foto are o textură ce se aseamănă cu cea a tapetului din comerț. Acest tapet la comandă este unul gros, cu o suprafață vinilică și se aplică pe pereți cu ajutorul unui adeziv special de tapet. Fototapetul decorativ se rpezintă în fâșii late de 125 centimetri și lungimea este în funcție de necesitățile pe care le aveți.

Fototapet autoadeziv


Dacă dorești să nu te complici cu un fototapet decorativ și cu adezivi speciali, poți să alegi un tapet autoadeziv care se va monta mult mai ușor și rapid. Acest foto tapet la comandă este asemănător unui autocolant, având un adeziv special de calitate care îți permite să lipești tapetul repede și fără griji.

Vei vedea că de cele mai multe ori nu există o diferență pentru fototapet preț. Fototapetul autoadeziv intră în bugetul oricărei persoane care dorește să își refacă aspectul locuinței într-un mod rapid și sigur.

 

De ce să alegi Fototapet personalizat

1. Este rezistent la apă așa că se spală ușor atunci când se murdărește.


2. Înfrumusețează o încăpere instant.


3. Îți poți alege modelul pe care îl dorești pentru camera ta.


4. Este potrivit atât pentru casa ta cât și pentru un local.


5. Are o rezistență mare în timp.

Headprint și-a început activitatea în 2005, reprofilându-se de la soluții IT hardware spre producția publicitară și spre printuri. Bazându-se pe onestitate și integritate, echipa a evoluat constant, învățând în continuare de la zi la zi orice ar veni în ajutorul clienților.

Deținând tehnologie din domeniu de la producători extrem de cunoscuți (Mimaki, Epson, Xerox, Konica Minolta), compania reușește să ofere o serie de servicii și tehnologii precum este printarea digitală, vopsitoria în culori speciale, decuparea CNC, etc.

Printre produsele pe care aceștia le oferă clienților se numără și tapet la comandă care îl ajută pe client să își personalizeze camerele în funcție de gusturile sale.

Echipa de la Headprint este adaptabilă și flexibilă, dornică de a învăța lucruri noi și de a accepta provocările clienților, îndeplinindu-le de fiecare dată cerințele. În funcție de volumul produselor pe care îl solicitați de la aceștia, livrarea va fi între una și 5/7 zile, rapiditatea companiei venind în ajutorul dumneavoastră atunci când aveți nevoie urgent de un anumit serviciu.

Pe siteul Headprint poți calculat fototapet preț și vei ști la ce sumă de ajunge un tapet la comandă. Fie că dorești să îți înfrumusețezi casa sau un local pe care îl deții, cu un tapet la comandă, fie el tapet autoadeziv sau nu, vei vedea ce repede poți să schimbi înfățișarea unei camere.

2017-09-14T08:28:12+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree