5 lucruri ESENTIALE intr-o locuinta!

Ai reusit, in sfarsit, sa iti formezi un buget stabil care sa iti permita o noua locuinta? Iti doresti sa faci o schimbare majora in viata ta incepand cu spatiul in care iti desfasori activitatea? Asigura-te faci o investitie corecta, urmarind o serie de sfaturi utile, menite sa iti fie un sprijin real in procesul de amenajare al noului tau camin.

Un tips inedit: daca iti doresti un apartament spatios, amplasat intr-o zona deosebita din capitala, cauta informatii despre noile apartamente in barbu vacarescu de la NovumInvest si bucura-te de o investitie pe care nu o vei regreta mai tarziu.

Pana atunci, descopera din ponturile de mai jos, ce trebuie sa se regaseasca OBLIGATORIU in noua locatie.

5 sfaturi interesante de care sa tii cont in apartamentul tau!

Entuziasmul si emotiile care te coplesesc la gandul ca, in sfarsit, te vei muta intr-un apartament doar al tau, te determina sa faci cumva sa grabesti lucrurile si sa pierzi din vedere cateva detalii importante in orice locuinta. De aceea, inainte sa te muti, definitiv, in noua locatie, asigura-te ca bifezi urmatoarele aspecte:

1. Degivrare in pardoseala. A venit vremea sa afli mai multe detalii despre o investitie pe care nu o vei regreta niciodata. Indiferent ca te muti la casa ori la apartament, un cablu incalzitor instalat direct in asfalt te va feri de depunerile de zapada si gheata de pe scarile de la intrare ori de pe rampele de acces. Daca te intereseaza un astfel de sistem, vezi aici mai multe informatii utile pentru tine.

2. Aer conditionat. Este important sa investesti in aparate inteligente, care sa iti asigure o stare de bine in noua locuinta. Instaleaza un aer conditionat in camera de zi pentru a mentine o temperatura optima, confortabila pe timpul anotimpului calduros. Meteorologii au anuntat o vara torida, asa ca pregateste-te corespunzator sa-i faci fata.

3. Securitate. In societatea actuala, sistemele de securitate ale locuintei joaca un rol extrem de important. Asigura-te ca noul apartament va avea implementate camere de supraveghere pentru interior si exterior, sisteme de alarma antiincediu, de inundatie si gaz, dar si interfon la intrarea in imobil.

4. Izolatia locuintei. Trebuie sa stii ca temperaturile extreme sunt valabile si iarna, nu doar vara. Investeste inteligent in izolatia locuintei tale atat in interior, cat si in exterior. In acest fel, costurile de incalzire se vor reduce considerabil, iar tu vei economisi in timp ce te bucuri de confort sporit.

5. Electronice si electrocasnice esentiale. Nu te muta in noul apartament daca nu ai achizitionat aparatele eletronice si electrocasnice indispensabile unui camin. Frigiderul, aragazul si masina de spalat sunt doar cateva dintre cele mai importante aparate pe care tu trebuie sa le ai la indemana atunci cand incepi procesul mutarii.

Iata 5 sfaturi importante de care sa tii cont atunci cand te muti in casa noua. Fii inspirat si porneste cu dreptul o noua viata intr-un camin mobilat si utilat astfel incat sa iti asigure tot confortul de care ai nevoie. Investeste inteligent in accesorii si sisteme menite sa iti satisfaca toate asteptarile!

 

2017-09-08T08:53:49+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree