Vrei să o ceri! Ai pregătit inelul de logodnă?

Gata, te-ai hotărât să o ceri?

Perfect!

Dacă ai stabilit exact o locație și o dată anume, nu mai trebuie decât să cumperi inelul de logodnă și gata.

Problema la pasul ăsta e că mulți când aud de inel de logodnă se…blochează.

Da, într-adevăr, nu e chiar un lucru pe care îl cumperi în fiecare zi, iar ca preț poți spune că nu e chiar o investiție simplă. „Ce să aleg?” – asta e întrebarea la care mulți nu știu răspunsul, chiar când încep efectiv să caute prin magazinele de specialitate.

Poate că ești și tu în această situație, chiar acum. Sigur, primul pas pe care l-ai făcut, probabil, a fost să întrebi printre prietenii care au trecut deja de acest pas. Cum au făcut, de unde au luat, ce au ales, cât au dat. Toate sunt întrebări esențiale, al căror răspuns îl vei afla cu siguranță în acest articol.

Ceea ce trebuie să știi, însă, este faptul că un inel de logodnă este mai mult decât un simplu obiect. Este o promisiune, un mod prin care îi arăți partenerei tale că o cunoști îndeajuns de bine încât știi exact ce îi place.

Hai să vedem despre ce e vorba!

 

Inelul de logodnă – de la „de unde îl iau” la „ce iau”

Bun, deci ești hotărât să citești mai departe. Excelent. Probabil te gândești la toate comedioarele romantice pe care le-ai văzut cu iubita ta în care are loc gestul de cerere în căsătorie, cu inelul arătat în cel mai idilic loc și moment cu putință, lacrimi de fericire, îmbrățișări și șoapte de amor.

În același timp, te gândești și la modul în care mulți privesc treaba asta cu mărimea. A inelului de logodnă și a pietrei prețioase. Știi duma cu privitul cu lupa la diamant, probabil. Ei, din momentul acesta trebuie să renunți la a te îngrijora în această privință, pentru că probabil iubita ta nu te vede ca o prelungire a portofelului tău.

Așadar, să le luăm pe rând!

  1. De unde poți lua un inel de logodnă?

Desigur, poți apela la un magazin fizic din orașul tău, să ceri părerea vânzătorului din magazin și să achiziționezi inelul de logodnă de acolo. Problema e că vânzătorul nu o cunoaște pe iubita ta și îți va face o recomandare în funcție de planul de marketing al magazinului respectiv. De aceea, e mult mai simplu online. Poți găsi inele de logodnă deosebite și în magazinele online, iar alegerea îți va aparține în totalitate, fără a fi influențat de nimeni să iei o anumită decizie.

  1. Cât costă inelul de logodnă?

Ajungem la marea întrebare: inelul de logodnă trebuie să fie scump? Cât de scump? Nu prețul ar trebui să te intereseze când alegi un inel de logodnă. Având în vedere că inelul e din aur și piatra prețioasă aleasă are o anumită dimensiune, da, va trebui să ai un buget decent, însă nu te sfii să cauți inele de logodnă ieftine. Totul ține de politica magazinului, iar dacă îți îndrepți atenția către online, vei descoperi prețuri mult mai bune, pentru că nu au cheltuieli la fel de mari ca cele fizice, care pentru a fi prezente trebuie să plătească chirii destul de mari. De aici și prețurile mai mari la inele de logodnă. Ia la rând, efectiv, câteva magazine online, vezi care sunt prețurile, verifică de ce buget dispui și alege un inel de logodnă ideal pentru iubita ta, nu bazat pe eticheta scump/ieftin.

  1. Ce inel de logodnă să alegi?

Și ajungem și la punctul final: cum alegi efectiv inelul de logodnă. Dacă faci puțină cercetare pe internet, vei observa că inele de logodnă nu au toate același design: inel + piatră prețioasă încrustată în mijloc. Există nenumărate variațiuni și depinde strict de instinctul și cunoașterea iubitei tale modul în care alegi inelul. Trebuie să ții cont de câteva aspecte însă, precum

   • Forma pietrei prețioase
   • Tipul pietrei prețioase
   • Dimensiunea pietrei
   • Caracteristicile tehnice ale pietrei
   • Culoarea aurului de la inel
   • Puritatea aurului
   • Măsura inelului

Toate aceste elemente sunt ilustrate, de exemplu, în magazinul online E-ring.ro ca făcând parte dintre filtrele de alegere a inelului. Jucându-te cu aceste caracteristici vei descoperi exact ce design găsești atractiv, cum influențează alegerile tale prețul final al inelului de logodnă și cum va arăta forma finală a bijuteriei. Acest lucru e minunat la un magazin online precum E-ring.ro. Faptul că poți vedea în timp real modificările pe care le faci și vei avea în fața ochilor o imagine exactă a inelului de logodnă pe care îl vei comanda. Acum chiar ești pregătit să o ceri!

Mult succes!

 

2017-09-08T09:01:50+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree