Vitamina C organică pentru o viață mai sănătoasă – beneficii

Ce este Vitamina C organică?

Între vitamina C organică și vitmaina C de sinteză există diferențe. Vitamina C este cea pe care o regăsim în natură, plante și este un complex complet de elemente (bioflavonoie, vitamina P, factorul K, factorul J, acid ascorbic, tirozinaza, ascorbinogen).

Pe de altă parte, vitamina C de sinteză reprezintă doar stratul exterior al complexului numit vitamina C (doar acidul ascorbic) și nu se găsește în natură ci este un produs de laborator.

Pentru a avea un organism cât mai sănătos, trebuie să îi oferi vitamina C organică, această reușind să ajute la multe boli și stări cu care ne confruntăm de la o zi la alta. Acerola și măceșele au de peste 40 de ori mai multă vitamina C decât lămâia, și de peste 10 ori mai multă decât coacăzele negre, așa că ar fi bine se ne orientăm atenția către acestea când dorim să beneficiem de o doză proaspătă de vitamina C.

Beneficii Vitamina C

Când organismul tău este supus la stres și efort, doza de vitamina C scade destul de repede și riști să fii predispus la diverse stări neplăcute, oboseală și boli. Organismul nostru consumă o cantitate mare de vitamina C și de aceea este bine să îi asigurăm o doză optimă, mai ales în zilele când este supus la stres.

Având o cantitate optimă de vitamina C în organism, vei vedea cum diverse boli pot fi ameliorate și cum vei fi mai puțin predispus la răceli și alergii. Dacă ești în căutarea unui tratament naturist, vitamina C organică ar putea fi una dintre soluțiile pentru tine.

Vitamina C este un adjuvant în:

 • alergie, astm, febră
 • viroze respiratorii, infecții respiratorii bacteriene (inclusiv pneumonie, TBC)
 • boli tumorale
 • gripă
 • boala coronariană, hipertensiune, tromboză, accident vascular (prevenire, ameliorarea sechelelor)
 • anemie feriprivă, anemie hemolitică
 • diabet și complicațiile sale
 • sarcină, alăptare
 • raceală
 • fragilitate capilară, circulație periferică deficitară, neadaptare la frig
 • artrită, fracturi, osteomielită
 • expunere la noxe: pulberi de metale grele, vapori de solvenți, gaze de ardere bogate în gudroase sau monoxid de carbon, fum de țigară, etc.
 • efort fizic prelungit, activitate intelectuală intensă
 • fibromul uterin

 

Produse naturale la Herbagetica

Herbagetica este un site cu sediul în Brașov, și prin experiența lor de mai mult de 6 ani au reușit să facă mulți clienți fericiți. Aceștia au o serie de medicamente naturiste care se caracterizează prin faptul că sunt naturale, organice și inovative. Comanda online pe herbagetica.ro numeroase produse naturale care îți vor face viața mai frumoasă. Găsești și vitamina C organică la prețuri bune și vei vedea cum vei fi mai energic și lipsit de oboseală când iei acest produs.

Plantele au fost întotdeauna prietenele omului, însă este important modul în care acestea sunt folosite. Herbagetica vă pun la dispoziție produse de calitate, cu extractele de la furnizori de încredere din Uniunea Europeană.

Produsele sunt originale, au o calitate superioară, și au formule unice care au oferit clienților rezultate mulțumitoare. Având prețuri corecte în concordanță cu eficacitatea produselor care sunt 100% naturale, fără minerale de sinteză, conservanți sintetici sau metale grele, vei avea parte numai de beneficii. Pentru un tratament diabet, sau pentru afecțiuni precum este cancerul, bolile renale, etc., Herbagetica este o soluție ideală care vine în combaterea de simtome diabet și alte boli.

Colaborând și cu o serie de medici, Herbagetica țin legătura cu pacienții care folosesc produsele lor, iar extrem de multe păreri bune au venit din partea celor aflați sub tratament, accentul fiind pus în multe cazuri pe un tratament naturist.

2017-09-08T09:06:06+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree